Şekerspor Gaziosmanpaşa sınavında

Şekerspor Gaziosmanpaşa sınavında

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 15. haftasında bugün İstanbul temsilcisi Gaziosmanpaşaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 15. haftasında bugün İstanbul temsilcisi Gaziosmanpaşaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. İstanbul Gaziosmanpaşa Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen iki ekibin mücadelesini Mardin bölgesi ulusal hakemlerinden Mehmet Nevzat Adal yönetecek. Adal’ın yardımcılığını Ahmet Çiftçi ve Felat Tekeş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yavuz Çetin.

Gaziosmanpaşaspor ile Konya Şekerspor arasında oynanacak olan 15. hafta maçında görev yapacak olan Mehmet Nevzat Adal yeşil-beyazlı temsilcimizin iki maçında görev yaptı. 2008-2009 futbol sezonunda oynanan bu iki karşılaşmanın ilkinde Şekerspor Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. İkincisinde ise Maltepespor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Türkiye Kupası’nda Konyaspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla geçerek moral Şekerspor, Diyarbakır galibiyetinin ardından Gaziosmanpaşaspor’u da mağlup ederek ilk yarının son maçı öncesinde iyi bir seri yakalayarak moral bulmak istiyor. 15. hafta öncesinde 15 puanda bulunan Şekerspor, ligin 12. sırasında yer alıyor. Gaziosmanpaşaspor ise 18 puanla 10. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlılar zorlu haftada kazandıkları takdirde rakibini yakalamak ve tırmanışa geçmek için büyük bir fırsat yakalamış olacak.

Geçtiğimiz hafta sonu ligde Duyarbakırspor’u hafta içi ise kupada Konyaspor’u mağlup etme başarısı gösteren yeşil-beyazlılarda sakatlıkları devam eden kaleci Akın, Erkan ve adalesinde yırtık tespit edilen Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca Konya Şekerspor’da Gaziosmanpaşaspor maçı öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Murat Dilek, Mehmet Balban ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Gaziosmanpaşaspor maçında kart gördükleri takdirde ligin 16 haftasında oynanacak olan Tokatspor maçında forma şansı bulamayacak.

Öte yandan Spor Toto 2. Lig’in 15. haftası dün kırmızı grupta oynanan Beypazarı Şekerspor-Mardinspor maçı ile başladı. Diğer karşılaşmaların tamamı bugün oynanacak. Tamamı saat 13.30’da başlayacak 2. Lig beyaz ve kırmızı gruplarda 15. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: Çorumspor-Şanlıurfaspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) İskenderun Demir Çelikspor-Tepecikspor (İskenderun 5 Temmuz) Kocaelispor-Turgutluspor (İsmetpaşa) Altay-Bozüyükspor (Alsancak) Yeni Malatyaspor-BUGSAŞ Spor (Malatya İnönü) Balıkesirspor-Pendikspor (Balıkesir Atatürk) Diyarbakırspor-Ofspor (Diyarbakır Atatürk) Gaziosmanpaşaspor-Konya Torku Şekerspor (Gaziosmanpaşa) Kırmızı Grup: Denizli Belediyespor-Altınordu (Doğan Seyfi Atlı) Sarıyer-Körfez Futbol Kulübü (Yusuf Ziya Öniş) Adana Demirspor-Adıyamanspor (Adana 5 Ocak) Kırklarelispor-Ünyespor (Kırklareli Atatürk) Alanyaspor-Kızılcahamamspor (Alanya Oba) 1461 Trabzon-Eyüpspor (Ahmet Suat Özyazıcı) Fethiyespor-Bandırmaspor (Fethiye İlçe)

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.