Şekerspor Eyüpspor virajında

Şekerspor Eyüpspor virajında

TFF 2. Lig 2.grupta mücadele eden Konya Şekerspor ligin 4. hafta maçında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Eyüpspor ile karşılaşacak. Recep Konuk Tesislerinde oynanacak mücadele saat 16.00da başlayacak.

Sezona istediği gibi başlayamayan yeşil beyazlı ekip henüz galibiyetle de tanışamadı.  Zorlu mücadeleye çıkış maçı olarak bakan Konya Şekerspor mücadeleye mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Şuana kadar oynadığı 3 maçta 1 yenilgi 2 de beraberlik alan yeşil-beyazlı ekip galibiyet ile tanışmak ve üst sırlara tırmanmak istiyor
Eyüp karşısında galip gelerek ilk 3 puanla tanışmak istediklerini ifade eden Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence , “ Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Ancak Eyüpspor maçı ile yepyeni bir sayfa açmak istiyoruz. Sezonun açılış maçında Turgutlu karşısında alınan 1 puan bize moral olmuştu ancak sahamızda gelen Alanyaspor yenilgisi bizi üzdü. Denizli Belediyespor karşısında galip gelerek bunu telafi etmek istiyorduk ancak olmadı. Oradan da 1 puanla ayrıldık. Yarın sahamızda ikinci maçımıza çıkacağız. Tek düşüncemiz rakibimiz karşısında galip gelmek. Geride kalan 3 maçımızı da unuttuk. İnanıyorum ki Eyüp karşısında alacağımız galibiyetle tırmanışa geçeceğiz. Alanyaspor maçında bizi yalnız bırakamayan taraftarlarımızın bu maça da gelmelerini ve bizi desteklemelerini bekliyoruz. Alanyaspor maçında yaşatamadığımız mutluluğu İnşallah bu defa yaşatacağız. Şekerspor’un zorlu yolda taraftarına her zaman ihtiyacı var. Takımlarını yalnız bırakmamaları gerekiyor. Bu zorlu maçta onların desteğine çok ihtiyacımız var. Rakibimizin henüz puanı yok. Onlar da buraya büyük bir stresle gelecek. İki takım içinde zor maç olacak. Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.
Rakip Eyüpspor ise oynadığı iki maçta da henüz puanla tanışamadı. İlk haftayı bay geçen Eyüp ekibi ikinci hafta ise deplasmanda oynadığı karşılaşmada Sarıyer’e 2-0 kaybetti. Sarı-lacivertli ekip 3. maçında ise evinde Akhisar Belediye Gençlikspor’a 3-0 kaybetti. Henüz puanı bulunmayan İstanbul ekibi Şeker karşısına galibiyet parolası ile çıkacak.
Öte yandan dün yapılan Türkiye Kupası 2. kademe kura çekimi sonrasında Konya Şekerspor Turgutluspor ile eşleşti. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçı 30 eylül tarihinde deplasmanda oynayacak. İstanbul Maslak Sheraton Otel'de gerçekleştirilen Kura çekimine, 1. Kademe maçları sonunda tur atlayan 18 takım, geçen sezon Bank Asya 1. Lig'de oynayan ve Süper Lig'e yükselemeyen 15 takım ile Süper Lig'den Bank Asya 1. Lig'e düşen 3 takım katıldı. Lig’de de rakibi olan Turgutlu ile ilk haftada karşılaşan yeşil-beyazlılar zorlu deplasmandan 1-1’lik skorla dönmüştü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.