Şekerspor Diyarbakırı bekliyor

Şekerspor Diyarbakırı bekliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 14. haftasında yarın Diyarbakırspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 14. haftasında yarın Diyarbakırspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Balıkesir yenilgisinin ardından oldukça yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, dün öğleden sonra yaptığı tek idmanla hazırlıklarına son noktayı koydu. Bugün sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek Diyarbakır maçının saatini beklemeye başlayacak.

 

Konya Şekerspor’da tek hedef Diyarbakırspor maçını kazanmak. Yeşil-beyazlılar alacağı galibiyetle bir taraftan ligin üst basamaklarına doğru tırmanmak isterken bir diğer taraftan da kendisini yakından takip eden Diyarbakırspor ile arasında puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor. Şekerspor’da, sakatlıkları devam eden kaleci Akın ve Erkan dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca Konya Şekerspor’da Diyarbakırspor maçı öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Murat Dilek, Mehmet Balban ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Diyarbakırspor maçında kart gördükleri takdirde ligin 15. haftasında oynanacak olan Gaziosmanpaşa maçında forma şansı bulamayacak.

 

2. Lig’e 14. hafta maçlarıyla devam edilecek. Tamamı saat 13.30’da başlayacak 2. Lig’de beyaz grupta karşılaşmalarının programı şöyle: Bugün: Ofspor-Balıkesirspor (Of) Pendikspor-Yeni Malatyaspor (Pendik) BUGSAŞ Spor-Altay (Yenikent ASAŞ) Bozüyükspor-Kocaelispor (Bozüyük İlçe) Turgutluspor-İskenderun Demir Çelikspor (Turgutlu 7 Eylül) Tepecikspor-Çorumspor (Tepecik Belediye) Tokatspor-Gaziosmanpaşaspor (Tokat Gaziosmanpaşa). Yarın: Konya Torku Şekerspor-Diyarbakırspor (Recep Konuk Spor Tesisleri).

DİYARBAKIR CEPHESİ PUANDAN UMUTLU

 

Diyarbakırspor’da, teknik direktör Murat Yiğiter, Konya Torku Şekerspor maçından puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. Yiğiter, sakat veya cezalı oyuncularının bulunmadığını, Konya Torku Şekerspor maçının hazırlıklarını tam kadro tamamladıklarını söyledi. Geçen hafta sahalarında kendileri açısından son derece önemli olan Tokatspor maçını kazandıkları için Şekerspor maçına moralli şekilde hazırlandıklarını bildiren Yiğiter, şöyle konuştu: “Tokatspor maçında aldığımız 3 puan bize öz güven verdi. O galibiyet adeta genç oyuncularımın kendilerine olan güvenini artırdı. Bu sayede Konya Torku Şekerspor maçına iyi bir durumda hazırlanıyoruz. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanmayı amaçlıyoruz. Eğer maçtan galibiyet ile ayrılırsak büyük bir avantaj elde etmiş olacağız. Bu hedef doğrultusunda sıkı şekilde çalışıyoruz. Konya Şekerspor kaliteli oyuncuları bünyesinde bulunduruyor. Ligde bugüne kadar topladıkları puan belki yeterli olmayabilir, ancak güçlü bir takım olduğunu vurgulamalıyız. Oyuncularımın çalışmalarda gösterdiği hırs beni mutlu ediyor. Zaten iyi mücadele eden bir ekibiz. Takımımda tecrübesizliğin verdiği eksikliğimiz var, bu nedenle maçta özellikle çok pas hatası yapıyoruz. Son maçlarımızda bunu azalttık. Pas hatasını en düşük seviyeye indirmek için oyuncularımı uyardım. İyi oyun ortaya koyup galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Konya’dan puansız dönmeyeceğiz.”

 

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.