Şekerspor çıkışı sürdürmek istiyor

Şekerspor çıkışı sürdürmek istiyor

Konya Şekerspor, deplasmanda oynayacağı Tepecikspor A,Ş maçı hazırlıklarını dün Recep Konuk Tesislerinde yaptığı çalışmayla tamamladı.

Antrenmanda taktik ağırlıklı çalışılırken, daha önce burnu kırılan kaleci Ziya ise düz koşu yaptı. Hafta boyunca zorlu maça hazırlanan yeşil-beyazlı ekip rakibin sahasının suni çim olması nedeniyle Selçuklu Belediyespor Suni Çim Saha’da da çalışma yaptı. İstanbul maçı ile kendine gelen Konya Şekerspor üst sıralara tırmanmak için yakalanan çıkışı devam ettirmek istiyor.

Maçı kazanarak ikinci galibiyete imza atmak ve bunu bir seriye dönüştürmek istediklerini kaydeden yeşil-beyazlı takımın teknik patronu İsmail Kartal, “İstanbulspor maçını kazanmak, bize büyük bir moral oldu. Özgüvenimizi yeniden kazandık. Şimdi ligde kalan diğer maçlarımızı düşünüyoruz. Şanssızlıkların, artık geride kaldığına inanıyorum. Konya Şekerspor, yabana atılacak bir takım değil.

Bunu da son İstanbulspor maçında gösterdik. Tepecikspor, farklı bir grafik çizen bir takım. Deplasmanda oynayacağımız maçta, son derece dikkatli olmamız lazım. Bu maçı kazanıp, ikinci galibiyeti almak ve bir seri yakalamak en önemli hedefimiz. Zirveyle aramızdaki puan farkını, ancak bu şekilde kapatabiliriz. Hafta boyu yaptığımız antrenmanlarda futbolcularımızın hırslı oluşları, beni oldukça umutlandırıyor. İnşallah, bu maçtan üç puan alıp döneceğiz” şeklinde konuştu.

Konya Şekerspor’un, Tepecikspor ile oynayacağı maç yarın saat 15.00’de Tepecik Belediyesi Suni Çim sahasında başlayacak. Konya Şekerspor, Yönetim kurulu Üyesi Dede Ülker kafile başlanlığında yarın sabah 9.15 uçağıyla İstanbul’a gidecek ve orada Kaya Ramada Otel’de konaklayacak. Yeşil-beyazlılarda kaleci Ziya’nın iyileşmeye başladığı ve maske ile oynayabileceği bildirildi. Cezalı olan Murat ise, bu maçta forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Cafercan ve Rıdvan ise teknik heyetin görev vermesi halinde forma giyebilecek.

Rakip Tepecikspor ise bu zorlu maçı kanarak rakibi ile arasındaki puan farkını açmak istiyor. geçtiğimiz hafta Akhisar deplasmanından eli boş dönen Manisa temsilcisi bu maça telafi gözüyle bakıyor. Şekerspor karşısında bu yenilgiyi telafi etmek isteyen İstanbul temsilcisi zorlu maça 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Grupta 5. sırada bulunan Tepecikspor’un oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 1 beraberliği ve 4 yenilgisi bulunuyor. Bu maçlarda 10 puan toplayan kırmızı-yeşilli ekibin Şekerspor ile arasında 1 puan fark bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.