Şekerspor artık zirvede rahat

Şekerspor artık zirvede rahat

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda evinde Maltepesporu 2-0la geçen temsilcimiz Şekerspor, Play-Offlara gidebilmek için büyük avantaj yakaladı. Aynı saatlerde oynanan maçta, Telekomsporun İstanbulspora 1-0 mağlup olmasıyla, en yakın rakibi ile arasındaki puan fa

 Yeşil-beyazlılar, önümüzdeki hafta oynanacak Telekomspor maçından puan alması halinde Play-Off’lara katılarak buradan Bank Asya vizesi almaya çalışacak.
Maltepespor galibiyetinin sevincini yaşayan yeşil-beyazlılarda Telekomspor mesaisi 3 puan parolası ile başladı. Dünü hafif bir antrenmanla geçiren yeşil-beyazlılar çalışmalara bugün 17:00’de başlayacak. Temsilcimizde kart cezaları sona eren İshak ve Emirhan Telekomspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyebilecek. Tedavisi sona eren Kenan Başkan hazırlıklara bugün başlayacak. Kenan’ın Telekom maçında oynamasının zor olduğu belirtilirken, Ferhat Yayla’nın ise takıma 10 gün içinde katılacağı belirtildi. Telekom maçıyla Play-Off’ları garantilemenin hesaplarını yapacak yeşil-beyazlılar, 17.haftada evinde Etimesgut Şekerspor’u konuk edecek. Temsilcimiz İstanbulspor ile deplasmanda yapacağı maç ile lige nokta koyacak. Maltepespor maçından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör İsmail Kartal, rakibe pres yaparak sonuca gittiklerini söyledi. Maltepespor’un kümede kalmak için son kozlarını kullandığı, kendilerinin de avantajı sürdürebilmek için sahaya çıktıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Maçın başından sonuna kadar kazanmak isteyen bizdik. 3-4 net değerlendiremediğimiz pozisyonlar oldu. Haklı bir üç puan aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Sahada iyi mücadele eden 3 puanı hak eden bir Şekerspor vardı. Bu galibiyetle önemli bir avantaj yakaladık, ama Play-Off’ları garantilemedik” diye konuştu.
Kartal, Telekom’un matematiksel olarak şansının devam ettiğini, bu nedenle kalan 3 karşılaşmaya da aynı ciddiyetle çıkacaklarını söyledi. Play-Off için avantajlı olan takımın kendileri olduğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “Maltepe galibiyetiyle önemli bir avantaj yakaladık, ama Play-Off’ları garantilemedik. Ben antrenörlük hayatımda böyle birçok durumla karşılaştım. Rakibimizin matematiksel olarak iddiası devam ettiğine göre henüz her şey bitmedi. Biz Telekom hazırlıklarına aynı ciddiyetle başlayacağız, karşılaşmaya da aynı ciddiyetle çıkacağız” ifadelerini kullandı.
CEM BAKİ: YÜZDE 90 PLAY-OFF’LARDAYIZ
Şekerspor’un tecrübeli oyuncusu Cem Baki, Maltepespor galibiyetiyle Play-Off’ları yüzde 90 garantilediklerini söyledi. Bir sezonun emeğini bu maçla aldıklarını, bundan sonra tek düşüncelerinin Bank Asya 1.Lig’e katılmak olduğunu vurgulayan Cem Baki, Maltepe maçı ile ilgili şunları söyledi: “İyi bir mücadele örneği sergiledik. Hocamızın verdiği taktiği yerine getirdik.Maltepespor buraya galibiyet için gelmişti. Biz sahada iyi bir oyun sergileyerek buna izin vermedik. Bundan sonra da çalışmalarımızı aynı ciddiyetle sürdüreceğiz. Telekom maçında bize beraberlik yetiyor. Bu maçtan sonra en iyi şekilde dinlenerek Play-Off’lar için hazır olacağız” Cem Baki, Bank Asya 1.Lig’e katılma şanslarını Play-Off maçında en iyi şekilde değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.