Şekerspor, Ankara seferinde

Şekerspor, Ankara seferinde

TFF 2. Lig 3.Klasman Grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yarın deplasmanda oynayacağı Türk Telekom maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla tamamladı.

Bugün sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, öğle saatlerinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Güreş takımlar Sorumlusu Fahrettin Cankurt’un kafile başkanlığında Ankara’ya hareket edecek. Metropolitan Otel’de kampa gerecek olan Şekerspor, yapacağı ter idmanının ardından zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak. Bitime 3 hafta kala Play-Off’ları garantileyebilmek için büyük avantaj yakalayan temsilcimiz Şekerspor, Türk Telekom maçının kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde son haftalardaki başarılı performansının karşılığını Maltepe galibiyetiyle perçinleyen yeşil-beyazlılar Ankara’da Türk Telekom’dan puan alarak Play-Off’ları garantilemek istiyor. Temsilcimize sakatlığı tam olarak geçmeyen Ferhat Yayla Telekom deplasmanında forma giyemeyecek. Uzun süredir sakatlığı devam eden bir diğer futbolcu Kenan Başkan ise takımla birlikte çalışmalara başladı. 18 kişilik Türk Telekom kadrosuna dahil edilen ve kafilede yer alan Başkan, teknik heyetin görev vermesi halinde forma şansı bulabilecek. Kart cezalısı oldukları için Maltepe sınavında forma giyemeyen Emirhan ve İshak da Telekom deplasmanında forma giyebileceği belirtildi.
Klasman Grubu’nda 15 maçta 27 puan toplayarak hem liderliği ele geçiren yeşil-beyazlılar Play-Off’ları büyük ölçüde garantilemenin sevincini yaşıyor. İç sahada sıkıntı sonuçlar almasına rağmen deplasmanda sergilediği mücadeleyle liderliğini sürdüren yeşil-beyazlılar, Türk Telekom’u da ne olursa olsun mağlup etmek istiyor. Yeşil-beyazlılar 16.haftada karşılaşacağı Telekom maçından sonra 17.haftada evinde Etimesgut Şekerspor’u konuk edecek. Temsilcimiz ligi 18.ve son hafta maçında İstanbulspor ile deplasmanda yapacağı maçla nokta koyacak. Yeşil-beyazlılar klasman grubu karşılaşmaların 8’ini kazanırken, 3’ünden berabere ayrıldı. Temsilcimiz iki karşılaşmada ise puan alamadı. Klasman grubunda ilk haftalarda şampiyonluğu hedeflemeyen, ancak aldığı sonuçlarla kısa zamanda gücünü rakiplerine kabul ettiren yeşil-beyazlıların Telekom ve Kırşehir galibiyetleri Play-Off kapısını ardına kadar açtı. Evinde Telekom’u 2-0 yenen yeşil-beyazlılar, Kırşehir’i de deplasmanda 2-1 mağlup ederek, zorluk derecesi yüksek iki karşılaşmadan 6 puanla ayrılmayı başarmıştı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, şu ana kadar ligde başarılı bir performans ortaya koyduklarını ve bunun karşılığında ligin zirvesinde bulunduklarını söyledi. Ligin bitimine üç hafta kala bu performanslarını devam ettirmek istediklerini ifade eden Kartal; “En yakın takipçimiz Türk Telekom ile yarın önemli bir maça çıkacağız. Telekom ile aramızdaki puan farkı yedi olmasına rağmen rehavete kapılmadan, büyük bir ciddiyetle çalışmalarımızı tamamladık ve tek istediğimiz bu maçı da kazanarak işimizi sağlama almak. Türk Telekom için yarın oynayacağız karşılaşma çok büyük önem taşıyor. Ancak biz rakibimizin durumu ile ilgilenmiyor ve alacağımız sonuca bakıyoruz. Tek hedefimiz zorlu deplasmandan evimize galibiyetle dönmek ve Play-Off’u garantilemek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.