Şekerspor Alanya’ya bileniyor

Şekerspor Alanya’ya bileniyor

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Türkiye Kupasında aldığı galibiyetin ardından Konyaya dönerek Ligin 2. haftasında oynanacak olan Alanyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Lig’in ilk haftasında Turgutlu deplasmanından bir puanla dönen ve geçtiğimiz günde Ankara Demirspor’u kupa maçında 3-0 mağlup ederek tur atlayan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına moralli bir şekilde devam ediyor.

Dün Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelen Şekerspor, günü tek idmanla tamamladı. Bugün sabah yeniden toplanan yeşil-beyazlılar, öncelikle kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek. Öğleden sonra ise Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde yapacağı çift kale maçta Alanyaspor maçının provasını gerçekleştirecek. Yarın yapacağı ter idmanı ile çalışmalarına son noktayı koyacak olan yeşil-beyazlılar, tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Yeni sezona daha genç bir ekiple giren ve ilk iki maçta aldığı sonuçlarla moral bulan Konya Şekerspor, evinde oynayacağı Alanyaspor maçı ile bu sezon ilk kez taraftarlarının önüne çıkmış olacak. Yaptığı kaliteli transferler ve oynadığı iki maçta aldığı skordan çok ortaya koyduğu futbolla göz dolduran yeşil-beyazlılar, ligde ses getirecek bir takım olduğunu göstererek tüm camiayı sevindirdi. Özellikle geçtiğimiz gün oynanan kupa maçında, Galatasaray’dan transfer edilen Cafercan’ın attığı güzel gol ve yaptığı asistler teknik heyet ve yönetim kurulunu memnun etti.
Çalışmalarını hırslı bir şekilde sürdüren yeşil-beyazlılar, taraftarlarının önünde oynayacağı Alanyaspor maçında ile bir taraftan ilk üç puanını almak bir diğer taraftan da önümüzdeki haftalar için moral kazanmanın hesaplarını yapıyor. Turgutlu ve Ankara Demirspor önünde iki zorlu karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlılarda, her hangi bir eksik futbolcu bulunmuyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ankara Demirspor ile oynadıkları kupa maçında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçı baştan sona üstün götürdüklerini ve daha da farklı bir skorun altına imza atabileceklerini ifade eden Kartal; “Yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirseydik çok daha farklı kazanabileceğimiz bir maçtı. Aldığımız net skor ve kupada tur atlamamız, evimizde oynayacağımız Alanyaspor maçı öncesinde bize moral verdi. Bu sezon ilk kez katıldığımız Türkiye Kupası’nda gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. Şimdi bu maçı geride bıraktık ve ligde oynayacağımız ikinci maçtan ilk üç puanımızı almanın hesaplarını yapıyoruz. Kendi saha ve seyircimizin önünde karşılaşacağımız Alanyaspor’u mağlup ederek ilk üç puanımızı taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. İlk iki maçta verdiğimiz sınavda ne kadar iyi bir ekip olduğumuzu gösterdik. Lig’in ilerleyen haftalarında kendimizi daha iyi göstereceğimize inanıyorum. Ancak öncelikle evimizdeki maçı kazanmak istiyoruz. Ekip olarak bunu başaracak gücümüz var ve istediğimizi almak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.