Şekerspor Alanyaspor’a hazır

Şekerspor Alanyaspor’a hazır

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Ligin ikinci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Alanyaspor açının hazırlıklarını tamamladı.

Dün sabah saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelen yeşil-beyazlılar, idmanın ilk bölümünde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. İkinci bölümde ise Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde çift kale maç yapan temsilcimiz, Alanyaspor maçının teknik ve taktiğini çalışmış oldu.

Hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile tamamlayan Konya Şekerspor, bugün sabah yapacağı ter idmanının ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Yeni sezona daha genç bir ekiple giren ve ilk iki maçta aldığı sonuçlarla moral bulan Konya Şekerspor, evinde oynayacağı Alanyaspor maçı ile bu sezon ilk kez taraftarlarının önüne çıkmış olacak. Yaptığı kaliteli transferler ve oynadığı iki maçta aldığı skordan çok ortaya koyduğu futbolla göz dolduran yeşil-beyazlılar, ligde ses getirecek bir takım olduğunu göstererek tüm camiayı sevindirdi. Özellikle geçtiğimiz gün oynanan kupa maçında, Galatasaray’dan transfer edilen Cafercan’ın attığı güzel gol ve yaptığı asistler teknik heyet ve yönetim kurulunu memnun etti.
Çalışmalarını hırslı bir şekilde sürdüren yeşil-beyazlılar, taraftarlarının önünde oynayacağı Alanyaspor maçında ile bir taraftan ilk üç puanını almak bir diğer taraftan da önümüzdeki haftalar için moral kazanmanın hesaplarını yapıyor. Turgutlu ve Ankara Demirspor önünde iki zorlu karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlılarda, her hangi bir eksik futbolcu bulunmuyor.
KARTAL: EVİMİZDE KAZANMAK İSTİYORUZ
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, yaptığı açıklamada, sezon başında 11 yeni oyuncuyu takıma dahil ettiklerini, kaliteli oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduklarını söyledi. Transfer hedeflerini yüzde 90 oranında gerçekleştirdiklerini anlatan Kartal, “Yaş ortalaması 22 olan çok genç bir kadromuz var. İddialı bir takım olduk. İyi mücadele ederek lige renk katmak istiyoruz” dedi. Hedeflerinin Bank Asya 1. Lig olduğunu vurgulayan Kartal, şunları söyledi: “Sezona Turgutluspor deplasmanında alınan beraberlikle başladık. Daha sonra tarihimizde ilk kez mücadele ettiğimiz Türkiye Kupası’nda Ankara Demirspor’u deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla yendik. Bu galibiyet, Alanyaspor maçı öncesi moral oldu. Bu sezon taraftarımızın karşısına çıkacağımız ilk maçta Alanyaspor’u yenerek 3 puan almak istiyoruz. Bu yıl bizi destekleyen taraftarlarımıza çok farklı bir Konya Şekerspor izlettireceğiz. Taraftarımızı sezonun ilk maçında yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Turgutlu ve Ankara Demirspor maçlarında oldukça etkili bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Lig’e yeni ve genç bir ekiple başladıklarını ancak uyum sürecini çubuk atlattıklarını ifade eden Erence; “Üst üste oynadığımız iki maçta da bunu gösterdik. Şimdi tek hedefimiz ligdeki ilk üç puanımızı evimizde alarak taraftarlarımızın yüzünü güldürmek. Ankara Demirspor maçında aldığımız net skor ve kupada tur atlamamız, evimizde oynayacağımız Alanyaspor maçı öncesinde bize moral verdi. Bu sezon ilk kez katıldığımız Türkiye Kupası’nda gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. Şimdi bu maçı geride bıraktık ve ligde oynayacağımız ikinci maçtan ilk üç puanımızı almanın hesaplarını yapıyoruz. Ekip olarak bunu başaracak gücümüz var ve istediğimizi almak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.