Şekerspor Alanyaspor sınavında

Şekerspor Alanyaspor sınavında

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Ligin ikinci haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Temsilcimizin mutlak üç puan hesapları yaptığı maçı Ankara bölgesi hakemleri yönetecek. Zorlu karşılaşmada Tolga Şinoforoğlu düdük çalacak. Şinoforoğlu’nun yardımcılığını Mehmet Sinan Akgül ve Recep Yıldırım yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Murat Özat.
Yeni sezona daha genç bir ekiple giren ve ilk iki maçta aldığı sonuçlarla moral bulan Konya Şekerspor, evinde oynayacağı Alanyaspor maçı ile bu sezon ilk kez taraftarlarının önüne çıkmış olacak. Yaptığı kaliteli transferler ve oynadığı iki maçta aldığı skordan çok ortaya koyduğu futbolla göz dolduran yeşil-beyazlılar, ligde ses getirecek bir takım olduğunu göstererek tüm camiayı sevindirdi.
Özellikle geçtiğimiz gün oynanan kupa maçında, Galatasaray’dan transfer edilen Cafercan’ın attığı güzel gol ve yaptığı asistler teknik heyet ve yönetim kurulunu memnun etti. Yeşil-beyazlılar, taraftarlarının önünde oynayacağı Alanyaspor maçında ile bir taraftan ilk üç puanını almak bir diğer taraftan da önümüzdeki haftalar için moral kazanmanın hesaplarını yapıyor. Turgutlu ve Ankara Demirspor önünde iki zorlu karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlılarda, her hangi bir eksik futbolcu bulunmuyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, bugün kendi saha ve seyircileri önünde zorlu bir sınava çıkacaklarını söyledi. taraftarlarının önünde kazanarak bir taraftan sezonun ilk üç puanını almayı, bir diğer taraftan da taraftarlarını mutlu etmeyi istediklerini ifade eden Kartal; “Üst üste iki önemli sınavda iyi bir ekip olduğumuzu ortaya koyduk. Öncelikle bugün Alanyaspor’u mağlup edip ardından da ligde ses getirmeye devam etmek istiyoruz. Sezon başında 11 yeni oyuncuyu takıma dahil ettik ev kaliteli oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduk. Transfer hedeflerini yüzde 90 oranında gerçekleştirdik. Yaş ortalaması 22 olan çok genç bir kadromuz var. İddialı bir takım olduk. İyi mücadele ederek lige renk katmak istiyoruz” diye konuştu.
Hedeflerinin Bank Asya 1. Lig olduğunu vurgulayan Kartal, şunları söyledi: “Sezona Turgutluspor deplasmanında alınan beraberlikle başladık. Daha sonra tarihimizde ilk kez mücadele ettiğimiz Türkiye Kupası’nda Ankara Demirspor’u deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla yendik. Bu galibiyet, Alanyaspor maçı öncesi moral oldu. Bu yıl bizi destekleyen taraftarlarımıza çok farklı bir Konya Şekerspor izlettireceğiz. Taraftarımızı sezonun ilk maçında yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise kendi sahalarında oynayacakları Alanyaspor maçında mutlak galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Lig’e yeni ve genç bir ekiple başladıklarını ancak uyum sürecini çubuk atlattıklarını ifade eden Erence; “Üst üste oynadığımız iki maçta da bunu gösterdik. Şimdi tek hedefimiz ligdeki ilk üç puanımızı evimizde alarak taraftarlarımızın yüzünü güldürmek. Ekip olarak bunu başaracak gücümüz var ve istediğimizi almak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.