Şekerin hedefi ilk 5

Şekerin hedefi ilk 5

2. yarı hazırlıklarını Belekte girdiği kampa sürdüren Şekersporu, yoğun bir maç trafiği bekliyor

2. yarı hazırlıklarını Belek’te girdiği kampa sürdüren Şekerspor’u, yoğun bir maç trafiği bekliyor. Yeşil-beyazlıların teknik adamı Mustafa Çapanoğlu, hedeflerinin sezon sonunda ilk 5’in içinde girmek olduğunu söyledi

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2. yarı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Yaklaşık üç gündür Antalya Belek’te çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, havaların yağışlı gitmesi ile zaman zaman zor anlar geçiriyorlar. Buna rağmen temposunu düşünmeyen Konya Şekerspor’un kamp genelinde morali oldukça yüksek.

Alınan bilgilere göre kaleci Akın’ın tedavisinin çok uzun bir süre devam edeceği ve bu sezon forma giymesinin zor olacağı belirtiliyor. Adalesinde tespit edilen yırtık nedeni ile tedavisine devam edilen Okan Koç’un durumu giderek düzeliyor. Lige kadar yetiştirilmeye çalışılan Okan Koç, yapılan idmanlara katıldı ve düz koşu yaparak çalışmaları tamamladı. Ayrıca son maçta çapraz bağları kopan Sinan’ın ise tedavisi devam ediyor.

Ayrıca yeşil-beyazlılar, kısa süreli kamp programı gereği önümüzdeki günlerde yoğun bir maç trafiği içine girecek. Bu maçlardan ilkini yarın Bank Asya 1. lig ekiplerinden Karşıyaka ile yapacak. Ardından 5 Ocak Perşembe günü Boluspor ile kendini bir kez daha deneme fırsatı bulacak. Yeşil-beyazlılar kampın son hazırlık maçını 7 Ocak Cumartesi günü Bandırmaspor ile oynayacak.

Bir diğer taraftan da ara transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, ilk hamlesini Belek kampında yapılan çalışmalara katılan Bilal Aziz ile yaptı. Ardından sezon başında transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Erkan Ferin ile yollar ayrıldı. Bu gelişmelerin ardından üç nokta transfer ile daha güçlü bir ekip olmak isteyen temsilcimizde ilk hedef kaleci transferi yapmak. Ayrıca Şekerspor, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda sağ kanadın hem ön hemde arkasına iki kaliteli futbolcu almak istiyor. Şekersporlu yöneticiler, imza aşamasına gelindiğinde ekibe katılacak isimlerin açıklamasını önümüzdeki günlerde yapacak.

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini söyledi. Yağışlı havaya rağmen antrenmanlardan randıman almak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Çapanoğlu; “İlk yarının son haftalarında futbolcularımın ortaya koyduğu performans ve kamp dönemi içinde gösterdikleri arzulu ve istekli görüntü bize olumlu bir hava olarak yansıdı ve ışık oldu. Bu görüntünün ardından ligin ikinci yarısındaki hedeflerimizi yineden gözden geçirdik ve ilk beş takımın içerisine girmek için mücadele etmeye karar verdik. İkinci yarıya Tokat galibiyeti ile başlarsak bu hedefimizin ilk adımını atmış olacağız.

Yeşil-beyazlı renklere bağlanılmak istenen transfer konusunda da kısa bir açıklama yapan Çapanoğlu şu görüşlere yer verdi: “Şu an için ilk hedefimiz kaleci transferi yapmak. Akın’ın sakatlığından dolayı boşalan bu mevkiyi kaliteli bir isimle doldurmak istiyoruz. Ayrıca sağ kanadın hem ön hemde arkasına iki kaliteli isim almak istiyoruz. Ancak bunun için aceleci davranmıyoruz. Şu an takım içinde bulunan bu mevkinin oyuncularının alternatifinin bulunmadığını düşünüyorum. Alacağımız isimlerin, Ömer gibi Okan gibi futbolcularımızın her hangi bir nedenle forma giyemediği dönemde bu açığı kapatacak kaliteli isimler olmasına özen gösteriyoruz. İnşallah yapacağımız takviyelerle ikinci yarıda hedefimize ulaşacak bir ekip olacağız” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.