Şeker’in bileği bükülmüyor

Şeker’in bileği bükülmüyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda bitime 3 hafta kala Play-Offları garantileyebilmek için büyük avantaj yakalayan temsilcimiz Şekerspor, Türk Telekom maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde son haftalardaki başarılı performansının karşılığını Maltepe galibiyetiyle perçinleyen yeşil-beyazlılar Ankara’da Türk Telekom’dan puan alarak Play_Off’ları garantilemek istiyor. Temsilcimize sakatlıkları tam olarak geçmeyen Ferhat Yayla ve Kenan Başkan Telekom deplasmanında forma giyemeyecek. Bu iki oyuncunun Play-Off’lara yetiştirilmeye çalışılacağı kaydedildi. Kart cezalısı oldukları için Maltepe sınavında forma giyemeyen Emirhan ve İshak da Telekom deplasmanında forma giyebileceği belirtildi.

Kademe grubunu 27 puanla, Zeytinburnuspor’un 3 puan gerisinde bitirdikten sonra klasman grubunu ikinci sırada başlayan yeşil-beyazlılar, burada 15 maçta 27 puan toplayarak hem liderliği ele geçirdi hem de Play-Off’ları büyük ölçüde garantiledi. İç sahada sıkıntı sonuçlar almasına rağmen deplasmanda sergilediği mücadeleyle liderliğini sürdüren yeşil-beyazlılar, Türk Telekom’u da ne olursa olsun mağlup etmek istiyor. Yeşil-beyazlılar 16.haftada karşılaşacağı Telekom maçından sonra 17.haftada evinde Etimesgut Şekerspor’u konuk edecek. Temsilcimiz ligi 18.ve son hafta maçında İstanbulspor ile deplasmanda yapacağı maçla nokta koyacak.
ŞEKER, 15 HAFTADA 2 KEZ YENİLDİ
Kademe grubunda aldığı istikrarsız sonuçların aksine klasman grubuna muhteşem bir başlangıç yapan yeşil-beyazlılar, burada oynadığı 13 karşılaşmada yalnızca iki kez mağlubiyet gördü. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın “bu ligde yenilmiyorsan, yenilmeyeceksin” felsefesiyle hemen hemen her maçta puan almayı başaran yeşil-beyazlılar bu karşılaşmaların 8’ini kazanırken, 3’ünden berabere ayrıldı. Temsilcimiz iki karşılaşmada ise puan alamadı. Klasman grubunda ilk haftalarda şampiyonluğu hedeflemeyen, ancak aldığı sonuçlarla kısa zamanda gücünü rakiplerine kabul ettiren yeşil-beyazlıların Telekom ve Kırşehir galibiyetleri Play-Off kapısını ardına kadar açtı. Evinde Telekom’u 2-0 yenen yeşil-beyazlılar, Kırşehir’i de deplasmanda 2-1 mağlup ederek, zorluk derecesi yüksek iki karşılaşmadan 6 puanla ayrılmayı başarmıştı.
ERENCE: YOLUMUZ AÇIK
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Klasman grubunda önemli işler başardıklarını, Play-Off’larda da Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Play-Off maçlarında futbol şansının da önemli olduğunun altını çizen Erence, “Geçen yıl Güngören Belediyespor’un Bank Asya’ya nasıl yükseldiğini biliyoruz. Bizi elbette Play-Off’larda güçlü rakipler bekliyor. İşimiz hiç kolay değil. Zorluk derecesi yüksek birçok karşılaşma oynayacağız. Ancak biz camia olarak oyuncularımıza güveniyoruz. Neden biz de Güngören’in yaptığını yapmayalım kı? Tek maçlı eleminasyon sisteminde iyi futbolun yanında futbol şansımıza da ihtiyacımız var. Umarım Play-Off’larda Konya’yı en iyi şekilde temsil ederek Bank Asya’ya yükseliriz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.