Şeker’de lig heyecanı başlıyor

Şeker’de lig heyecanı başlıyor

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu kampını Sakaryaspor ile oynadığı özel maçın ardından tamamlayarak Konyaya döndü.

Kampın son bölümlerinde Denizli Belediyespor’un organize ettiği özel turnuvaya katılan yeşil-beyazlılar, ilk maçta Turgutluspor ile 0-0 berabere kalırken ikinci maçta Gebzespor’u 1-0 mağlup etti. Temsilcimiz turnuvanın son maçında Sakaryaspor’u da 2-1 mağlup ederek başarılı bir kamp dönemi geçirmiş oldu.

Oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan yeşil-beyazlılar bu hafta sonunu izinli tamamlayacak. Yarın Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir anaya gelecek olan Şekerspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynanacak Turgutluspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Temsilcimiz bir diğer taraftan da Türkiye Kupası kuralarının çekimini bekleyecek ve ilk maçın hazırlıklarını yapacak.

Oynadığı son turnuva maçında Sakarya karşısına genç futbolcularla çıkmayı tercih eden yeşil-beyazlılar, Muhammet Reis ve Ahmet Turan’ı golleri ile galip gelmesini bildi. temsilcimiz Sakarya önüne, Gürsel, Kadir, Evren, İslam, Onur, Abdullah Çoban, Abdullah Karaca, Ahmet Turtan Rıdvan Sağlam, Muhammet Reis ve Şinasi 11’i ile çıktı. Teknik adam Kartal, maçın ilerleyen bölümlerinde Şekerspor’un alt yapısında bulunan Oğuz, Aykut ve Mustafa Yurdakul gibi genç isimlere forma şansı tanıdı.

FUTBOLCULAR KAMPTA PARLADI

Yeşil-beyazlıların yeni transferi Gökhan Caba, kampta yıldızlaşan isimlerin arasına girmeyi başardı. Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner forma giydiği maçlarda önemli işler yaptı ve yeni sezonda takımına ne kadar faydalı olacağını gösterdi. Ayrıca Şekerspor’un oynadığı hazırlık maçlarında gol ayağı olan Murat Gürbüz Erol, attığı gollerle teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezon başında Manisaspor’dan transfer edilen 1988 doğumlu Murat, şu ana kadar takımın oynadığı maçlarda 7 golün altına imzasını attı. Şekerspor’un sağ kanadında oynayan genç futbolcu Murat, zaman zaman forvet hattında etkili olması ve güçlü fiziği ile takıma çok büyük katkı sağlıyor. Öte yandan yeşil-beyazlılar fizik kondisyonu ve maç içerisinde gösterdiği performansla her geçen gün daha iyi olacağının sinyallerini veriyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal, Sakarya maçı ile tamamladıkları kamp döneminin çok faydalı geçtiğini söyledi. 2. ve 3. etap çalışmaları içinde iki özel turnuvaya girdiklerini ve bu maçlarda çok iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade eden Kartal; “Gerek maçlarda, gerekse kamp çalışmaları esnasında futbolcularımın ortaya koydukları gayretli çalışma ve performanslarından çok memnunum. Sezon başında takımdan ayrılan ve yeni katılan futbolcularımız çok oldu. Yeni bir oluşum içerisine girdik ve bunu başarılı bir şekilde tamamladığımızı düşünüyorum. Bu oluşumun getirdiği uyum sorunu ise kamp döneminde çözdük. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar ve ortaya koyduğumuz futbolla bunu göstermiş olduk. Şimdi tek hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. İlk rakibimiz olan Turgutluspor’u yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ekip olarak bunu başaracak gücümüz var. İnşallah istediğimizi alırız” diye konuştu.

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise kamp döneminin çok iyi geçtiğini ve her hangi bir problemlerinin olmadığını söyledi. Oynadıkları hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koyduklarını ve bunun kendilerine lig öncesinde moral verdiğini ifade eden Erence; “Bolu kampı takımımız için gayet olumlu bir şekilde sonuçlandı. Özellikle uyum sorununu çok kısa bir sürede aşmamız bizim için çok önemli bir avantaj oldu. Artık hazırlıklarımızı lige yönelik sürdüreceğiz. İnşallah şu ana kadar gösterdiğimiz performans lige de yansır” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.