Şeker’de Kırıkkale mesaisi başladı

Şeker’de Kırıkkale mesaisi başladı

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda ilk periyodu İstanbulspor galibiyetiyle noktalayan temsilcimiz Şekerspor, 28 Mart Cumartesi günü evinde karşılaşacağı Kırıkkalespor hazırlıklarına bugün saat 12:00de Recep Konuk Tesislerinde başlayacak.

Temsilcimizde haftalardır sakat sakat mücadele eden Serkan Reçber ile İstanbulspor maçında hastaneye kaldırılan Hakan Turhan’ın tedavileri sürüyor. Bu iki oyuncunun Kırıkkalespor karşısında forma giyebileceği kaydedildi. Yine İstanbulspor karşısında sakat olduğu için forma giyemeyen Sacit Serkan Erok ile Uğur Yanıkdemir de Kırıkkalespor karşısında oynayabilecek. Temsilcimizde Kırıkkale maçı öncesi 10 oyuncu kart sınırında bulunuyor.

İstanbulspor’u mağlup ederek Play-Off’lara yükselebilmek için büyük avantaj yakalayan yeşil-beyazlılar gözünü Kırıkkale ile oynayacak karşılaşmaya dikti. İstanbulspor maçından sonraki 3 günü dinlenerek geçiren yeşil-beyazlı oyuncular bugün hazırlıklara Recep Konuk Tesisleri’nde galibiyet parolası ile başladı.
Konya’da üst üste aldığı galibiyetlerle özgüveni yerine gelen oyuncuların, Kırıkkalespor maçını kazanmak için Teknik Direktör İsmail Kartal’a galibiyet sözü verdikleri öğrenildi.
İlk periyodu Zeytinburnuspor ile aynı puanda ikinci sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar Zeytinburnuspor maçını kadar, bütün karşılaşmalardan kayıpsız ayrılmak istiyor. Zeytinburnuspor ile ligde bitime 4 hafta kalan final gibi bir mücadeleye çıkacak temsilcimiz bu maça kadar oynayacağı Kırıkkale, Kırşehir(D), Alibeyköyspor karşılaşmalarından 9 puan hedefliyor.
ERENCE: 3 MAÇTAN 9 PUAN BEKLİYORUZ
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, İstanbulspor karşısında yakaladıkları çıkışları önümüzdeki haftalarda da sürdürmek istediklerini söyledi. Zeytinburnuspor maçına kadar 9 puan hedeflediklerinin altını çizen Erence, “Takım olarak çok iyi bir ivme yakaladık. İki haftadır evimizde kazanıyoruz. Kırıkkale ile oynayacağımız maçı kazanmamız durumunda yolumuz açık. Bitime 4 hafta kalan Zeytinburnuspor ile final gibi bir mücadeleye çıkacağız. Önceki haftalarda Play-Off’lara gitmek için biraz zamana ihtiyacımız olduğunu söylüyorduk, ama şimdi takımın durumu, oyuncuların performansı ve isteğine baktığımızda Play-Off’lara gitme hedefinin hayal olmadığını görüyoruz. İnşallah kalan haftalarda bu hedefimize ulaşırız” ifadelerini kullandı.
ŞEKER, KIRIKKALE’YE YENİLMEDİ
Şekerspor, Kırıkkale ile bugüne kadar oynadığı bütün karşılaşmaları kazandı. Rakibiyle bugüne kadar ligde 3 kez karşılaşan temsilcimiz 2 galibiyet 1 beraberlik aldı. Kırıkkalespor’u deplasmanda iki kez 1-0’lık skorlarla mağlup eden temsilcimiz evinde oynadığı karşılaşmada ise sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 3 gol atan Şekerspor kalesinde ise 1 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.