Şeker’de İstanbul mesaisi başladı

Şeker’de İstanbul mesaisi başladı

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubu 17.hafta karşılaşmasında Etimesgut Şekersporu 5-2 mağlup eden temsilcimiz Şekerspor, gözünü son hafta deplasmanda konuk olacağı İstanbulspor karşılaşmasına çevirdi.

Etimesgut’u yenerek ligde kalmak için mücadele eden takımların kaderine etki etmeyen yeşil-beyazlılar, son haftada deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor’u da aynı tarifeyi uygulamak istiyor. Etimesgut Şekerspor maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Şinasi, Cem Baki ve Murat Teknik Direktör İsmail Kartal’ın görev vermesi halinde İstanbulspor deplasmanında forma giyebilecek. Etimesgut maçında kart gören Emre Köksal ise İstanbul spor maçında forma giyemeyecek. İstanbulspor maçının hazırlığına dün yenileme çalışmasıyla başlayan Şekerspor, bugün pas çalışması ile karşılaşmanın hazırlıklarına sürdürecek.

Pazar günkü formalite maçında adaşı Etimesgut Şeker’i konuk eden yeşil-beyazlılar son derece rahat bir maç çıkardı. Haftalardır suskun kalan Faruk Temel’in ilk yarıda 2, ikinci yarıda bir gol attığı karşılaşmada rakibini 5-2 mağlup eden yeşil-beyazlılar bu sonuçla en yakın rakibi Zeytinburnuspor ile arasındaki puan farkı 9’a çıktı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, önümüzdeki hafta İstanbulspor’u deplasmanda mağlup ederek ligi 63 puanla noktalamak istiyor. Şekerspor’un şampiyonluğunu ilan ettiği grupta son hafta maçlarında tam 4 takım düşmemek için mücadele edecek. Kırşehir’in ve Zeytinburnuspor, son haftaya girerken küme düşme endişesi yaşamazken, Telekom, İstanbulspor, Etimesgut Şekerspor ve Kırıkkalespor takımlarından biri TFF 2.Lig’e veda edecek. İstanbulspor sahasında temsilcimiz Şekerspor’u konuk edecek. Haftanın maçında Etimesgut Şekerspor-Kırıkkalespor ile karşılaşacak. Telekomspor ise evinde Kırşehir’i ağırlayacak.
FARUK, ETİMESGUT ŞEKERSPOR’A PATLADI
Haftalardır kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Faruk Temel, Etimesgut Şekerspor ağlarına 3 gol göndererek Play-Off maçlarında rakip takımın korkulu rüyası olacağını gösterdi. Etimesgut maçına 10 golle çıkan yeşil-beyazlılar, ligdeki gol sayısını 13 gole çıkardı. Gol krallığında 16 golle Zeytinburnusporlu Ender Alkan lider durumda bulunuyor. Etimesgut maçında gerek attığı gollerle gerekse sergilediği mücadeleyle ayakta alkışlanan tecrübeli oyuncu karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Etimesgut Şekerspor karşısında ciddi bir oyun sergilediklerini ve galip geldiklerini söyledi. Etimesgut’u yenerek ligin kaderine etki etmediklerini belirten Faruk, kendisinin attığı gollerden çok takımın kazanmasının önemli olduğunu söyledi. Faruk, ligin son maçında İstanbulspor ağlarını da havalandıracağını söyledi.
KARTAL: BİZ ALNI AK BİR TAKIMIZ
Teknik Direktör İsmail Kartal, 5-2’lik Etimesgut Şekerspor galibiyetinden sonra, “biz alnı ak bir takımız, Şekerspor hiçbir şaibeli işin içine girmez” dedi. Ligde son haftalarda şaibe söylentilerinin ayyuka çıktığını, hiçbir şaibeli işin içinde yer almalarının mümkün olmadığını belirten tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:
“Biz bu maça diğer maçlarımız gibi önem veriyorduk. Kulağımıza maç öncesi hoş olmayan şeyler geldi. Bu maçı Etimesgut’a verebileceğimiz yönünde bize hiç yakışmayan söylemler işittik. Biz ligde her maça mutlak galibiyetle çıkan bir takımız. Bu maçımızda bunu düşündük. Özellikle bu söylentilere cevap vermek için mücadele ettik ve kazandık. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Eksik oyuncuların çokluğuna rağmen galip gelmeyi başardık” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.