Şeker’de hedef 3 puan

Şeker’de hedef 3 puan

Şekerspor, hafta sonu başlayacak olan lig hazırlıklarını sürdürüyor. İlk maçta Manisa deplasmanında Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimizin tek hedefi galibiyetle başlamak

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin ilk haftasında oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta başında yaptığı tek idmanla çalışmalarına başlayan yeşil-beyazlılar, dünün çift idmanla kapattı. Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren temsilcimiz, akşam seansında ise teknik ve taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı. Şekerspor, çalışmalarına bugün yapacağı çift idmanla devam edecek. Yeşil-beyazlılarda zorlu maç öncesi her hangi bir eksik bulunmuyor.
Kamp dönemi boyunca iki önemli turnuvaya giren ve gücünü deneme fırsatız yakalayan yeşil-beyazlılar, her iki turnuvada ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu ve gelecek için umut verdi. Ayrıca temsilcimiz 3. etap çalışmaları çerçevesinde katıldığı Denizli Belediyespor turnuvasının ilk maçında Turgutluspor ile karşılaşarak, hafta sonu oynanacak olan maçın bir provasını da yapmış oldu.
Yeşil-beyazlıların yeni transferi Gökhan Caba, kampta yıldızlaşan isimlerin arasına girmeyi başardı. Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner forma giydiği maçlarda önemli işler yaptı ve yeni sezonda takımına ne kadar faydalı olacağını gösterdi. Ayrıca Şekerspor’un oynadığı hazırlık maçlarında gol ayağı olan Murat Gürbüz Erol, attığı gollerle teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezon başında Manisaspor’dan transfer edilen 1988 doğumlu Murat, şu ana kadar takımın oynadığı maçlarda 7 golün altına imzasını attı. Şekerspor’un sağ kanadında oynayan genç futbolcu Murat, zaman zaman forvet hattında etkili olması ve güçlü fiziği ile takıma çok büyük katkı sağlıyor.
Teknik Direktör İsmail Kartal geçirdikleri başarılı bir çalışma döneminin ardından lig hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Kartal açıklamasına şöyle devam etti: “Sezon öncesi çalışmalarımız boyunca futbolcularımın ortaya koydukları gayretli çalışma ve performanslarından çok memnunum. Sezon başında takımdan ayrılan ve yeni katılan futbolcularımız çok oldu. Yeni bir oluşum içerisine girdik ve bunu başarılı bir şekilde tamamladığımızı düşünüyorum. Bu oluşumun getirdiği uyum sorunu ise kamp döneminde çözdük. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar ve ortaya koyduğumuz futbolla bunu göstermiş olduk. Şimdi tek hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. İlk rakibimiz olan Turgutluspor’u yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ekip olarak bunu başaracak gücümüz var. İnşallah istediğimizi alırız.”
KUPA’DA RAKİP ANKARA DEMİRSPOR
Türkiye kupası 1. kademe maçlarının kuraları dün Maslak Sheraton Otel’de çekildi. 3. grupta yer alan Şekerspor ilk maçını deplasmanda Ankara Demirspor ile oynayacak. Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, profesyonel maç planlama ve organizasyon müdürü Ufuk Şepik ile kulüp temsilcileri katıldı. Kura çekiminden önce kulüp temsilcilerine, değişen Türkiye Kupası statüsü hakkında kısa bilgi veren Gıyasettin Şenman, yapılan yeni ihale ile kupanın yayın ve isim hakkının TRT’ye verildiğini hatırlatarak, bu sayede kulüplerin gelirlerinin önemli ölçüde artacağını söyledi. Türkiye Kupası 1. kademe maçlarında 2008-2009 sezonunda TFF 2. Lig yükselme grubunda oynayan 10 takım, TFF 2. Lig klasman gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan toplam 10 takım, TFF 3. Lig yükselme grubundaki 10 takım ve TFF 3. Lig klasman gruplarını lider tamamlayan 5 takımdan oluşan toplam 35 takım, bölgeler gruplar halinde tek maç eleminasyon sistemine göre maç yapacak. 1. kademe maçlarında tur atlayan 17 takım ile kura çekiminde bay çeken Tarsus İdmanyurdu, 2. kademeye yükselecek. Karşılaşmalar, ilk sırada yer alan takımların sahalarında 2 Eylül Çarşamba günü oynanacak.
TURGUTLU, HIRSLI HAZIRLANIYOR
Turgutluspor’da Teknik Direktör Selahattin Dinçel, sahalarında Şekerspor ile yapacakları ligin ilk maçında taraftarlarını yanlarında görmeyi istediklerini söyledi. Selahattin Dinçel, yaptığı açıklamada, Bolu’daki sezon önceki kampın takım için yararlı olduğunu kaydetti. Burada yaptıkları hazırlık maçlarında, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldıklarını kaydeden Dinçel, şöyle konuştu: “Mücadele gücü yüksek, izleyenlere seyir zevki veren bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Turgutlulu ve Turgutluspor’dan yetişen biriyim. Başta onursal başkanımız Serhat Orhan, kulüp başkanımız Hüseyin Simav, teknik kadro ve oyuncu arkadaşlarımız ile birlikte çok iyi bir birliktelik ve uyum yakaladık. Bu birlikteliğe birde 12. adam eklendiğinde güzel bir sinerji yakalamış olacağız. Pazar gününden itibaren tüm taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz.” Diğer yandan, 30 Ağustos Pazar günü sahasında Konya Şekerspor ile karşılaşacak kırmızı-siyahlılar haftanın ilk antrenmanını Irlamaz Tesisleri’nde gerçekleştirdi. İdmanda, sakatlığı süren Mahmut hafif koşu yaparken, diğer oyuncular ise taktik çalışması yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.