Şeker’de Güneş sesleri

Şeker’de Güneş sesleri

Kartal ile Bank Asyanın kapısından dönen Şekerspor, yoluna tecrübeli hocayla devam etmiyor. Çelişkili bir dönemin ardından Kartal ile yollarını ayıran temsilcimiz takımın başına Bahattin Güneşi getiriyor

Play-Off maçlarında Bank Asya 1.Lig’in kapısından dönen temsilcimiz Şekerspor’da Bahattin Güneş sesleri. Şekerspor’u tarihinde ilk kez Bank Asya 1.Lig’e yükselmek için play-off maçlarına taşıyan, uzun vadede Süper Lig’i hedeflediği Teknik Direktör İsmail Kartal ile yola devam etmeyen yönetim, Şenol Güneş’in kardeşi Bahattin Güneş ile masaya oturmak üzere. Yavuz Erence’nin hemen hemen her gün İsmail Kartal’la ilgili olarak, hocamızla devam edeceğiz” açıklamalarına rağmen, önceki gün masaya oturduğu tecrübeli çalıştırıcıyla yollarını ayıran yeşil-beyazlı yönetimin gizliden gizliye Bahattin Güneş ile görüştüğü ortaya çıktı. Konyaspor’da bir zamanlar takım kaptanlığı yapan Bahattin Güneş’in de Şekerspor yönetimin transfer teklifine sıcak baktığı ve transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu gelen haberler arasında. Kartal ile yollarını önceki gün ayırdıktan sonra listesinde birçok hocanın ismi yer alan yönetimin Bahattin Güneş isminde birleştiği, tecrübeli çalıştırıcının da her an imza atmaya yakın olduğu belirtildi.
İsmail Kartal ile hafta başından bu yana görüşmeyi sürekli olarak erteleyen, önceki gün yapılan görüşmede de tecrübeli çalıştırıcı ile anlaşmayan yönetimin uzun süredir Bahattin Güneş ismi üzerinde durduğu, Konyaspor’da bir dönem kaptanlık yapan Güneş’le Şekerspor’un uzun vadede Süper Lig’i hedefleyeceği bildirildi.
Yeşil-beyazlı yönetimin bir an önce anlaşma sağlayarak yeni sezon planlamasına başlamak istediği Bahattin Güneş, Türkiye futbol liglerinde birçok takım çalıştırdı. Geçtiğimiz sezon Adıyamanspor’u çalıştıran birçok takımdan transfer teklifi almasına rağmen Güneş’in Şekerspor’u, Konya’ya olan yakınlığı nedeniyle tercih ettiği belirtiliyor. Bank Asya 1.Lig’in kapısından dönen Şekerspor ile uzun vadede başarılı olmak isteyen tecrübeli çalıştırıcının, yeşil-beyazlı yönetimle yapacağı görüşmeden sonra transferi netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.