Şeker’de gözler yeni sezonda

Şeker’de gözler yeni sezonda

Geçtiğimiz hafta Tarsus İdmanyurduna 3-1 yenilerek Bank Asya 1.Ligin kapısından dönen temsilcimiz Şekerspor, önümüzdeki günlerde yeni sezon planlamasını yapacak.

İlk defa yükseldiği TFF 2.Lig’i şampiyon bitirerek play-off oynamaya hak kazanan temsilcimiz önümüzdeki sezon Bank Asya 1.Lig’e direk yükselmenin hesaplarını yapmaya başladı. Play-Off maçlarının ilkinde Şanlıurfaspor’u mağlup etmesine rağmen Tarsus İdmanyurdu karşısında tecrübesine yenilen yeşil-beyazlılarda Bank Asya için mücadele edecek kadronun önümüzdeki günlerde şekilleneceği belirtildi. İskelet kadroyu bozmayı düşünmeyen yönetim ve teknik heyetin yapılacak birkaç takviye ile Bank Asya’ya direk yükselmeyi düşünen bir takım oluşturmak istediği belirtildi. Şekerspor’un da mücadele ettiği kademe grubunu ikinci sırada bitirerek yükselme grubuna yükselen Mersin İdmanyurdu’nun buradan Bank Asya 1.Lig’e yükselmesi Şekerspor yönetimini de bu doğrultuda hareketlendirdi. Kademe grubunda kaybettiği puanlarla yükselme grubu şansını kaçıran yeşil-beyazlılar, önümüzdeki sezon Play-Off oynamadan Bank Asya 1.Lig’e yükselmeyi düşünüyor.

Şekerspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan ve uzun vadede hedeflerini Süper Lig olarak belirten Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da bu hedefleri gerçekleştirmek için önümüzdeki günlerde yönetim ile bir araya gelecek. Ara transferde takıma kazandırdığı oyuncularla ligi açık ara şampiyon bitiren, Bank Asya 1.Lig’in kapısından dönen Kartal’ın bu hedefler doğrultusunda uzun vadede Süper Lig’e çıkacak bir takım oluşturmak istediği belirtildi.
ERENCE: HEDEFİMİZ BANK ASYA 1.LİG
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, önümüzdeki sezon hedeflerinin Bank Asya 1.Lig’e yükselmek olduğunu söyledi. Bu sezon takım olarak hedeflerine ulaşmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Erence, “Hedeflediğimiz noktadan daha iyi bir yere ulaştığımızı söyleyebilirim. Sezon başında Bank Asya 1.Lig hedefini dillendirmemiştik. Dolayısıyla play-off maçlarında bir hayali gerçekleştirmek için Ankara’daydık ancak tecrübesizliğimizin kurbanı olarak elendik. Ancak buralara kadar gelmek de güzel. Grup şampiyonluğu ile bitirdiğimiz sezonda play-offlara kalıp bir üst ligi zorlamak bizim başarılı olduğumuzu gösteriyor. Hocamızla birlikte ilerleyen günlerde bir araya gelip yeni sezonun planlarını yapacağız. Bizim sezon başı hedefimiz ligi tanımaktı, ancak önümüzdeki sezon Bank Asya 1.Ligi’ne yükselebilmenin hesaplarını yapacağız, buna göre bir kadro oluşturacağız. Umarım başarılı olarak Bank Asya vizesi alırız” diye konuştu.
KARTAL: BÜYÜK HEDEFLERİN PEŞİNDE OLACAĞIZ
Türkcell Süper Lig’de son iki sezondur zirve mücadelesi veren Sivasspor’u birinci lige çıkaran Teknik Direktör İsmail Kartal, Şekerspor ile aynı duyguyu yaşamak istiyor. Yeşil-beyazlı ekibe ilk geldiği günlerde maç kazanmakta zorlanan, ancak ara transfer sonrası takımı tanıyarak, tecrübeli bir çalıştırıcı olduğunu ortaya koyan Kartal, “Şekerspor büyük bir camia. Burada büyük hedefler olur. Biz de bu hedefleri gerçekleştirmek için çalışacağız” dedi. Önümüzdeki sezon tek düşüncelerinin Bank Asya 1.Lig’e yükselebilmek olduğunun altını çizen Kartal, “Play-Off’larda tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Bireysel hatalarla elendik. Ancak kuracağımız kadro ile tecrübeli bir takımın neler yapabileceğini herkese göstereceğiz. Play-offların havası çok farklı oluyor ve takımdaki birçok oyuncu bu heyecanı ilk kez yaşadı. İskelet kadromuzu bozmadan, yapacağımız birkaç takviye ile direk zirveye oynayan bir takım oluşturacağız. Hedefimiz play-offlarla kalmadan Bank Asya’ya çıkmak olacak ve bunu gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.