Şeker’de gözler Göztepe’ye çevrildi

Şeker’de gözler Göztepe’ye çevrildi

TFF 2. Lig 2. grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, kupada aldığı Turgutlu galibiyetinin ardından bu hafta sonunu maç yapmadan kapatacak.

Lig’in 7. haftasına bay geçecek olan yeşil-beyazlılar, önümüzdeki Çarşamba günü 8. hafta mücadelesinde İzmir deplasmanından ligin köklü ekiplerinden Göztepe’ye konuk olacak. Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan ve geride kalan 6. hafta sonunda sadece 5 puan toplayabilen Şekerspor, 8 puanla ligde 5. durumda bulunan Göztepe’yi mağlup ederek iyi bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Lig’in 6. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde zirve hesapları yapan Sarıyer’ye 1-0 mağlup olan Göztepe’den 3 puan almak isteyen temsilcimiz, zorlu maçın hafta içi oynayacak olması nedeni ile çalışmalarına ara vermeden başladı. Turgutlu karşılaşmasından aldığı galibiyetle moral bulan Şekerspor, Lig’de ki ilk galibiyetini Göztepe önünde alarak iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak istiyor. Her hangi bir cezalı futbolcusu bulunmayan temsilcimizde, Turgutlu maçında burnu kırılan Kaleci Ziya’dan başka bir eksik futbolcu yok. Tedavisi devam eden Ziya’nın yerine genç kaleci Gürsel zorlu maçta forma giyecek.

Çalışmalarını oldukça moralli ve hırslı bir şekilde sürdüren yeşil-beyazlılar, dün saat 17.00’de yaptığı tek idmanla günü tamamladı. Bugün çift idman yapacak olan yeşil-beyazlılar, sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek. Akşam saatlerinde yeniden bir araya gelecek olan temsilcimiz yapacağı teknik ve taktik ağılıklı çalışma ile günü tamamlayacak.

Yarın yapacağı çalışmalarla Göztepe hazırlıklarını tamamlayacak olan Şekerspor, İzmir deplasmanına yarın hareket edecek. Yönetim Kurulu Üyesi Selim Uysal ve Menajer Osman Önder nezaretinde İzmir’e hareket edecek olan temsilcimiz, burada yapacağı ter idmanı ile çalışmalarını tamamlayacak. Öte yandan daha önceden İzmir Alsancak Stadı’nda oynanacağı belirtilen Göztepe-Şekerspor karşılaşması, İzmir Atatürk Stadı’na alındı.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, kupada aldıkları Turgutlu galibiyeti ile moral bulduklarını söyledi. Bu moralle Çarşamba günü oynayacakları Göztepe maçına hazırlandıklarının altını çizen Kartal; “Geride kalan altı haftada henüz galibiyet alamadık. Türkiye Kupası’nda aldığımız önemli galibiyeti lige de taşımak istiyoruz. Henüz üç puanla tanışamamış olmamız takım üzerinde bir baskı unsuru oluşturuyor. Bu baskıdan ve yaşadığımız sor günlerden Göztepe önünde alacağımız galibiyetle sıyrılmak istiyoruz. Puan cetvelinde de Göztepe ile aramızda üç puan var. Bu zorlu maçtan alacağımız galibiyetle kendimizi bir andan yeniden zorlu yarışın içinde bulacağız. kaybettiğimiz takdirde ise biraz daha kopmuş olacağız. bunun bilincinde olarak tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tek düşüncemiz yaşadığımız zor günleri alacağımız bir galibiyetle geride bırakmak. Tüm camia olarak ligde alacağımız bir galibiyetin bizi üst sıralara taşıyacağını biliyoruz. Kupada da bir moral yakaladık. Bu moral ve isteklerimizi birleştirerek zorlu deplasmanda bu şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Özellikle gol yollarında yaşadığımız sorunları ve yaptığımız hataları tekrarlamamak için elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak istiyoruz. Benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam” diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.