Şeker’de geri sayım başladı

Şeker’de geri sayım başladı

TFF 2.Lig 3.Grup 14.hafta karşılaşmasında Pazar günü 14.30ta Zeytinburnuspora konuk olacak temsilcimiz Şekerspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıkları sürdürüyor.

Temsilcimizde tedavileri nedeniyle İstanbul’a giden Ferhat Yayla ve Kenan Başkan dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Alibeyköyspor karşılaşmasında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Sacit Serkan Erok, Zeytinburnuspor deplasmanında forma giyebilecek. Temsilcimizde Emirhan, Emrehan, Cem Baki ve Şinasi Zeytinburnuspor karşılaşması öncesi kart sınırında bulunuyor.

Zeytinburnuspor karşılaşmasında kayıp yaşamak isteyen Teknik Direktör İsmail Kartal’ın kart sınırında bulunan oyuncularından dikkatli olmalarını istediği bildirildi. Alibeyköyspor  galibiyetiyle Play-Off’lara katılmak için büyük avantaj yakalayan yeşil-beyazlılar, bugüne kadar 3 maçta 2 kez mağlup olduğu Zeytinburnuspor’u mağlup edip kalan 4 haftaya rahat girmek istiyor. Klasman grubuna 37 puanla lider başlamasına rağmen, bu grupta çizdiği kötü performansla yarıştan kopan Zeytinburnuspor’un temsilcimiz karşısındaki en büyük kozu takımının attığı 36 golün 14’üne imzasını koyan ve gol krallığında zirvede yer alan Ender Alkan olacak.
ERENCE: ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Şekerspor Kulüp Başkanı Erence, Zeytinburnuspor’u mağlup ederek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Zeytinburnuspor ile bugüne kadar 3 kez karşılaştıklarını, bu maçların 2’sini kaybettiklerini ifade eden Erence, “Bu karşılaşmada galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Deplasmanda nasıl mücadele ettiğimiz tüm rakiplerimiz biliyor. Biz şu an geri dönüşü olmayan başarılı bir sürecin içindeyiz. Oyuncularımızın her maçı ciddiye aldığını görüyoruz, her hafta üzerine koyarak giden bir takımız. Zeytinburnuspor’u mağlup etmemiz halinde kalan 4 haftaya daha iddialı gireceğiz” dedi.
Play-Off’lara katılmak için bu yarışın içinde olan 3 takımdan daha avantajlı olduklarını ancak bunu sürdürebilmek için kalan haftaları en az kayıpla atlatmak zorunda olduklarını söyledi. Zeytinburnuspor karşılaşmasının Play-Off yarışı içinde olan tüm takımları ilgilendirdiğini vurgulayan Erence şunları söyledi:
“Bizim için bu maçta beraberlik kötü sonuç değil. Ancak deplasmanda takımın kendine olan güveni ve aldığımız sonuçlar bizi galibiyet için umutlandırıyor. Zeytinburnu son haftalarda çok puanlar kaybetti, düşüşe geçti, biz ise yükseliş içinde olan bir takımız. İlk yarıda 3-1 kaybetmiştik. Ancak Pazar günü kazanıp liderliğimizi sürdüreceğimize inanıyorum”
ZİRVEDE TANSİYON YÜKSELİYOR
Temsilcimiz Şekerspor’un 50 puanla liderliğini sürdürdüğü grupta Pazar günü oynanacak karşılaşmalardan sonra zirve şekillenecek. 46 puanla ikinci sırada yer alan Telekomspor, evinde 45 puanla üçüncü sırada yer alan Etimesgut Şekerspor’u konuk edecek. Temsilcimiz Şekerspor, Zeytinburnu deplasmanından galibiyetle dönüp, Telekom ve Etimesgut Şekerspor karşılaşması berabere bitmesi halinde en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkaracak. Maltepe İstanbulspor, ve Alibeyköyspor-Kırıkkale maçları da düşme hattını şekillendirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.