Şeker’de Ferhat Yayla şoku

Şeker’de Ferhat Yayla şoku

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda Cumartesi günü 13:30ta Kırıkkale ile final gibi bir maça çıkacak temsilcimizde zorlu maç öncesi moraller yerinde.

Bu sezon sakatlıklardan bir türlü başını kaldıramayan yeşil-beyazlılarda bu sefer Ferhat Yayla’nın kasığındaki ağrı nüksetti.

Önceki günkü idmanı bu nedenle yarıda bırakan Ferhat Yayla, tedavi için İstanbul’a götürüldü. Cumartesi günü Konya’ya dönecek oyuncunun Kırıkkalespor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna alınmayacak. Öte yandan yeşil-beyazlılarda bir diğer sakat oyuncu Kenan Başkan’ın Ankara’dan döndüğü, bu oyuncunun iki hafta sonra sahalara döneceği belirtildi.
FARUK: KAZANMAYA KİLİTLENDİK
Şekerspor’un tecrübeli oyuncusu Faruk Temel, Cumartesi günü Kırıkkalespor ile oynanacak karşılaşmayı takım olarak iple çektiklerini belirterek, 3 puandan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. İstanbulspor galibiyetinden sonra zirvede rahatladıklarını, Kırıkkale’yi yenerek liderlik koltuğuna oturmak istediklerini ifade eden Faruk, şunları söyledi:
“Takım olarak çok iyi bir dönemden geçiyoruz. Liderlik koltuğuna oturmak için Kırıkkale’yi mutlaka mağlup etmemiz gerekiyor. Evde oynamanın avantajını da kullanıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz İstanbulspor maçını kazanarak Etimesgut Şekerspor maçının moral bozukluğunu telafi etmiştik.Cumartesi günü Kırıkkale’yi yenerek evimizde üst üste 3.galibiyetimizi almak istiyoruz. Takımda hava çok iyi umarım bu karşılaşmayı kazanırız”
SERKAN: ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ
Şekerspor’da bir maestro gibi görev yapan özellikle orta alanda takım arkadaşlarına milimetrik paslar atan Serkan Reçber, Kırıkkale galibiyetinden emin. Kötü saha şartları nedeniyle birçok maçta beklemedikleri puanlar kaybettiklerini ancak bundan sonra hiçbir olumsuz durumun hedefledikleri Play-Off’a engel olmadığının altını çizen Serkan, “Bugüne kadar hiçbir anlamda sağlıklı zeminlerde oynamadık, bu 2 lig b için geçerli, gerek hava şartları, zeminin kötü olması beni çok etkiliyor, takım arkadaşlarımı çok etkiliyor. Daha ziyade topla haşır neşir olan, topla iş yapan oyuncular olduğumuz için biz daha fazla etkiliyor ama demin söylediğim gibi eğer hedefe gidiyorsan, şartlar ne olursa olsun, hava, saha, rakibin şartları hiç önemli değil, çıkıp aslanlar gibi hedefimize gitmek istiyoruz, bu mantıkla hazırlanıyoruz. O anlamda, sahayı, şartları kafamıza pek takmamaya çalışıyoruz. Bütün amacımız isteğimiz Konya Şeker’i layık olduğu yere getirmek” diye konuştu.
Tecrübeli futbolcu, dizindeki ufak rahatsızlığın maç oynamaya engel olmadığını belirterek, şunları söyledi:
“Sadece koruma amaçlı idmanlara birkaç gün geç katıldım. Önümüzdeki maçlara ve idmanlara daha rahat çıkabilmek için dinlendim. Onun dışında bir sorun yok.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.