Şekerde 3 puan hesapları

Şekerde 3 puan hesapları

Kendi saha ve seyircisi önünde aldığı farklı galibiyetin morali ile Altay maçının hazırlıklarına devam eden Şekerspor, son antrenmanını yapacak

Kendi saha ve seyircisi önünde aldığı farklı galibiyetin morali ile Altay maçının hazırlıklarına devam eden Şekerspor, son antrenmanını bugün yapacak. İzmir yolculuğuna yarın çıkacak olan temsilcimizin tek hedefi galibiyet

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 11. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Altay karşısında zorlu bir sınava çıkacak. Geçtiğimiz hafta sonu Kocaelispor’u kendi saha ve seyircisi önünde 7-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başaran yeşil-beyazlılar, Altay maçının hazırlıklarına moralli bir şekilde devam ediyor. Dün Recep konuk Tesisleri’nde öğleden sonra bir araya gelen yeşil-beyazlılar Altay maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirdi.

 

Bugün son çalışmasını yapacak olan Konya Şekerspor, Altay maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve yarın İzmir seferine çıkacak. Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında yarın sabah 9.00’da yola çıkacak olan yeşil-beyazlılar, Ontur Otel’de konaklayacak ve burada yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Şekerspor, eski teknik adamı Mehmet Altıparmak’ın çalıştırdığı İzmir temsilcisini deplasmanda mağlup etmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, alacağı sonuçla iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyor. Zorlu deplasmandan istediği sonuçla dönmek isteyen temsilcimizde tendomudan sakatlanarak ameliyat geçiren ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak olan kaleci Akın ve yapılan antrenmanlarda eli kırılan Erkan Ferin dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

 

Öte yandan yeşil-beyazlılarda Altay maç öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Ceza sınırında bulunan futbolcular Kerem Can Akyüz, İshak çakmak ve Murat Dilek Altay maçında kart gördükleri takdirde ligin 12. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında forma şansı bulamayacak. Başarılı futbolcular, Altay maçında kart görmemeleri konusunda teknik heyet tarafından uyarıldılar.

 

Ayrıca geride kalan 10 hafta sonunda geçtiğimiz sezonun banko isimleri Mehmet Balban, Ömer Ali Şahiner ve İshak Çakmak’ın formsuz görüntüleri dikkatlerden kaçmıyor. Sezon başında büyük umutlarla alınan ve uzun süre sakatlığı devam eden tecrübeli futbolcu Okan Koç’un ilk 11’de forma giymeye başlaması ve durumunun her gün biraz daha iyiye gitmesi teknik heyeti oldukça memnun ediyor.

 

Kocaelispor’u 7-0 gibi farklı bir skorla geçen Şekerspor, aldığı bu galibiyetle puanını 9’a çıkartırken puan cetvelinde ise 11. sıraya yükseldi. Bir başka deyişle Şekerspor, 7 haftalık galibiyet hasretine bu maçta son verdi. Hafta öncesinde ligin zirvesinde yenilgisiz liderliğini sürdüren Şanlıurfaspor, ligdeki ilk yenilgisini Bugsaş Spor’dan aldı. Şanlıurfa, Bugsaş’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Bu yenilgi ile 23 puanda kalan Urfa liderliğini devam ettirdi. Ligin 11. haftasında oynanacak olan maçlar ise şöyle: Tepecikspor-Turgutluspor Şanlıurfaspor-Bozüyükspor Çorumspor-Bugsaş Spor İskenderun Demir Çelikspor-Pendikspor Kocaelispor-Ofspor Altay-Konya Şekerspor Yeni Malatyaspor-Tokatspor Balıkesirspor-Gaziosmanpaşa.

 

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.