Şeker yeni bir sayfa açmak istiyor

Şeker yeni bir sayfa açmak istiyor

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Konya Şekerspor sezonun 9. haftasında bugün İstanbulspor ile karşılaşacak.

Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Hacı Mehmet Şimşek, Sermet Toktaş, Serhat Tekgöz hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Tatlıcıoğlu Bu karşılaşma öncesinde Şekerspor oynadığı 7 maçta 6 beraberlik bir yenilgi alarak 6 puan topladı.

Yeşil-beyazlı ekip bu puanla lig sıralamasında 7. basamakta yer alıyor. Aynı puana sahip rakip İstanbulspor ise averajla 9. sırada yer alıyor. Sarı-siyahlı ekip oynadığı 8 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 4 de yenilgi almış. Rakip İstanbulspor alt sıralardan bir an önce kurtulmak istiyor. Şekerspor karşısında alacağı yenilginin kendisini tehlike hattına atacağını bilen sarı-siyahlı ekip bu maça 3 puan parolası ile çıkacak.

Sezon başında beri ligde galibiyetle tanışamayan Konya Şekerspor ise, bu durumdan iyice sıkıldı. Temsilcimiz, yarın sahasında oynayacağı İstanbulspor maçını kazanarak beraberlik serisine son vermek istiyor. Şekerspor teknik direktörü İsmail Kartal bu kötü gidişin bir yerde sonlanacağını ve bunun İstanbulspor maçında gerçekleşeceğini ifade etti

Kartal, “ Üzerimizdeki bu durum ister istemez hepimizi çok etkiliyor. Her maçta insanın aynı şeyi yaşaması gerçekten çok stresli bir durum. Her şeyi geride bırakmak için çaba sarf ediyoruz. Konsantrasyonumuzu etkilememesi açısından. Ancak oyuncularımızın yaşları genç bir çoğu tecrübesiz. Bu sahada ortaya çıkıyor kendilerini rahat bir şekilde oyuna veremiyor ve yeteneklerini sergileyemiyorlar. İstanbulspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladık. Tek düşüncemiz sahamızda bu kara sayfayı kapatmak. Şu anda 7. sıradayız alacağımız tek galibiyet bizi üst sıralara çok yaklaştıracaktır. İnanıyorum ki kazanılan bir maç takımın taraftarların içinde bulunduğu durumun havasını bir anda değiştirecektir” diye konuştu

Konya Şekerspor’da iki hafta önce burnu kırılan kaleci Ziya ve Göztepe maçında kırmızı kart gören Murat, yarınki maçta forma giyemeyecek. Sarı kart sınırında birçok oyuncu bulunması ise, teknik direktör İsmail Kartal’ı hayli sıkıntıya sokuyor.

Kara bulutları üzerlerinden atmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Grubumuzun en güçlü takımını kupadan eledik ve diğer zirveye oynayan rakiplerimize de yenilmedik. Elbette beraberlikler istemediğimiz sonuçlar, artık tek önemli olan galibiyetle tanışmamız. Gerçekten sıkıldık, öne geçtiğimiz maçlarda bile beraberlikle sahadan ayrılmak takım üzerinde büyük bir stres yaratıyor. Kazanmak istiyoruz. Göztepe maçında ise, şanssızlığımızın yanı sıra hakemin hatalı kararları nedeniyle yine berabere kaldık. Şu anda, İstanbulspor’u yenip ilk galibiyetimizi almaktan başka düşüncemiz yok. Sahadan galibiyetle ayrıldığımız takdirde, devamının geleceğine inanıyorum. Bir galibiyet serisi yakalayabiliriz. Konyalı futbolseverleri, İstanbulspor maçında bizi desteklemek üzere tribünlere davet ediyorum. Onların desteği çok önemli” diye konuştu.

2.LİG’DE PAZAR MESAİSİ

TFF 2. lig 2. grubunda tüm maçlar Pazar günü oynanacak. Ligde beklenileni veremeyen temsilcimiz Şekerspor’un, İstanbulspor’u konuk edeceği ligde bugün tüm maçlar saat 15.00’de başlayacak. Ligde günün programı şöyle: Denizli Belediyespor-Alanyaspor (Doğan Seyfi Atlı tesisleri). Eyüpspor-Turgutluspor (Eyüp stadı). Sarıyer-Fethiyespor (Yusuf Ziya Öniş stadı). Akhisar Belediye-Tepecikspor (Akhisar stadı). Konya Şekerspor-İstanbulspor (Recep Konuk tesisleri.) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.