Şeker tempo artırdı

Şeker tempo artırdı

Bolu kampının 2. etabını sürdüren Şekerspor, temposunu giderek artırıyor. Uzun süredir anlaşmaya çalıştığı Taylanın kulübü ile pürüzleri çözemeyen temsilcimiz futbolcunun transferinden vazgeçti

Türkiye 2. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu Gerede de ikinci etap çalışmalarını Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sabahları kondisyon ağırlık çalışma yapan Yeşil Beyazlılar öğleden sonra ise teknik, taktik ve topla antrenman yapıyor.

Yoğun geçen çalışmalarda futbolcuların ortaya koyduğu performans teknik direktör İsmail Kartal’ın da yüzünü güldürüyor. 10 günlük bir kamp dönemi geçirecek olan Yeşil Beyazlılar 3 Ağustos’tan itibaren Adıyamanspor’un düzenleyeceği futbol turnuvasına katılacak. Turnuvada Teknik Direktör İsmail Kartal’ın gençlere ağırlık vereceği kaydedilirken, iskelet kadronun da oluşturulacağı ifade edildi.
Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, kampın ikinci etabına başladıklarını söyledi. İlk etap çalışmalarının oldukça faydalı geçtiğini ifade eden Kartal; “İkinci etapta hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Bu maçlarda takımın son durumunu görmeyi hedefliyoruz. Şu ana kadar takıma kazandırılan transferlerden memnunum. Bundan sonrası içinde oynadığımız hazırlık maçları neticesinde eksiklerimizin olup olmadığına karar vereceğiz” diye konuştu.
Bolu Gerede kampının ilk etabının ve ikinci etabın istenilen şekilde sürdüğünü ifade eden Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence” Yeni sezon çalışmalarımız istediğimiz şekilde sürüyor. Takım içindeki uyum sorunu çözülüyor. Futbolcularımızın antrenmanlarda sergiledikleri performans teknik heyeti memnun ettiği gibi bizi de memnun ediyor. İkinci etap çalışmalarında hocamız iskelet kadrosunu oluşturmaya çalışacak. Oynanacak hazırlık maçlarında ise takımımızın eksiklerini görüp bunları gidermeye çalışacağız” dedi.
Sezona sorunsuz başlamak istediklerini belirten Başkan Erence” İyi bir hazırlık devresinde sonra sezona sorunsuz başlamak istiyoruz. Bu sezon genç ve yetenekli futbolculardan oluşan bir kadro oluşturduk. Konya Şekerspor olarak her branşta başarılı oluyoruz. Futbolda da geçen sezon olduğu gibi bu yılda başarımızı sürdürmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Öte yandan Yeşil Beyazlılar transferde Urfaspor’dan renklerine bağlamak istedikleri Taylan’ın kulübüyle yaşanan sıkıntıları çözemedi. Kulübün bonservis bedelinde indirim yapmaması üzerine genç yeteneğin transferinden vazgeçildi. Başkan Yavuz Erence, Taylan ile her konuda anlaştıklarını, ancak kulübüyle arada bulunan sorunları çözemediklerini belirterek “Futbolcuyla anlaşmamıza rağmen kulübü ile arada olan bonservis sorununu çözemedik. Çok yüksek bir bonservis bedeli istediler. Buda transferin gerçekleşmesine engel oldu. Şekerspor olarak sokağa atacak paramızın olmadığını daha önceleri belirtmiştik. Taylan’ın bonservisi isteğimiz seviyeye çekilmediği için bu oyuncunun transferini gerçekleştirmedik” dedi.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından yeşil-beyazlı yönetim kurulu transfer çalışmalarına ara verdi. Şekerspor’un Adıyamanspor turnuvasında ortaya koyacağı performans ve teknik adam Kartal’ın bu maçlardan sonra vereceği rapora göre transfere devam edilip edilmeyeceğine karar verilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.