Şeker, Telekom’a kilitlendi

Şeker, Telekom’a kilitlendi

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda 16.hafta karşılaşmasında Pazar günü deplasmanda Türk Telekom ile karşılaşacak temsilcimiz Şekersporda zorlu maçın hazırlıkları sürüyor.

Maltepespor galibiyetiyle Telekom ile arasındaki puan farkını 7’ye çıkaran yeşil-beyazlılar Ankara’dan beraberlikle dönmesi halinde Play-Off’lara kalacak. Temsilcimizde sakatlıkları devam ettiği için uzun bir süre takımdan ayrı kalan Kenan Başkan topla birlikte çalışmalara başlarken, Ferhat Yayla’nın da bir hafta içinde çalışmalara katılacağı bildirildi. Bu iki oyuncunun Play-Off maçlarında forma giyebileceği belirtildi. Öte yandan Maltepespor, karşılaşmasında cezalı oldukları için forma giyemeyen İshak ve Emirhan ise Telekom deplasmanında forma giyebilecek.

Maltepespor galibiyetiyle gözünü Play-Off’lara diken yeşil-beyazlılar Telekom deplasmanından sonra evinde Etimesgut Şekerspor ile mücadele edecek ardından İstanbulspor deplasmanıyla lige nokta koyacak. Bugüne kadar her karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkan yeşil-beyazlılar, Telekom deplasmanında beraberlik yetmesine rağmen sahaya galibiyet parolası ile çıkacak. “Play-Off’u henüz garantilemedik” diyen Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Ankara’da galibiyet hedefleyeceği maç kadrosunu da buna göre kuracağı bildirildi.
TÜRK TELEKOM İLE 4.RANDEVU
Pazar günü Ankara’dan Play-Off biletiyle dönmek isteyen Şekerspor, Telekom ile dördüncü randevusuna çıkacak. Rakibiyle daha önce 3 kez karşılaşan yeşil-beyazlılar bu maçlardan 1’ini kazanırken, 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Kademe grubunda Telekom’a söz geçiremeyen yeşil-beyazlılar evinde oynadığı maçta rakibiyle 1-1 berabere kalırken, deplasmanda oynanan karşılaşma 2-2 sona ermişti. Klasman grubunun 7.haftasında Telekom ile karşılaşan yeşil-beyazlılar Şinasi Ev’in 4 dakikada attığı 2 golle rakibini 2-0 mağlup etmişti. Zeytinburnuspor’un uzun zaman liderliğini sürdürdüğü grupta son haftalardaki başarılı performansıyla zirveye ortak olan ancak 3 hafta kala Şekerspor’un 7 puan gerisine düşen Telekom da temsilcimiz gibi sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.
ŞEKER, DEPLASMANLARIN DA LİDERİ OLMAK İSTİYOR
Türk Telekom maçı lig lideri Şekerspor için başka bir anlam da taşıyor. Bugüne kadar deplasmanda oynadığı maçlarda rakiplerine kök söktüren, en yakın rakiplerini yarışın dışında bırakan yeşil-beyazlılar Telekom’u mağlup etmesi halinde 25 puana yükselecek ve deplasmanların en başarılı takımı unvanını ele geçirecek. Dış sahada bugüne kadar oynadığı kritik maçları kazanan, bu maçlarda 22 puan toplayan yeşil-beyazlılar, yalnızca 3 kez sahadan mağlup ayrıldı. Telekom maçıyla birlikte dışarıda iki karşılaşma oynayacak olan temsilcimiz bu maçlarda 6 puan hedefliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.