Şeker, Sakarya önünde

Şeker, Sakarya önünde

Bugün Sakaryaspor ile son özel sınavına çıkacak olan Şekerspor, kamp çalışmalarını noktalıyor

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor’da, Bolu kampı bugün oynanacak Sakaryaspor maçı ile sona erecek. 3. Etap çalışmaları çerçevesinde Denizli Belediyespor’un organize ettiği özel turnuvaya katılan yeşil-beyazlılar, ilk maçta Turgutluspor ile 0-0 berabere kalırken ikinci maçta Gebzespor’u 1-0 mağlup etmişti. 2. Etap’ta katıldığı Adıyamanspor turnuvasında sezonun ilk kupasını alan yeşil-beyazlılar, bu turnuva sonunda da kupayı müzesine götürmek istiyor. 

Zorlu maçın ardından akşam geç saatlerde Konya’ya dönecek temsilcimizde futbolculara hafta sonu izni verilecek. 24 Ağustos Pazartesi günü tesislerde toplanacak olan yeşil-beyazlılar, ligin ilk haftasında deplasmanda oynanacak Turgutluspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Temsilcimizde hedef lige 3 puanla başlamak olarak belirlendi.
Oynadığı özel maçlarda başarılı futboluyla dikkat çeken Şekerspor’da, futbolcuların performansı hem yöneticileri, hem de teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, yarınki maça yine as kadro ile çıkması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların, Sakarya karşısında Ziya, Anıl, Serkan, Turgay, Gökhan Caba, Samet Gören, Ömer Ali, İshak, Murat, Cafercan ve Muhammet Reis’den oluşan 11 ile çıkacağı öğrenildi. Takıma yakında katılmasına karşın oynadığı futbolla göz dolduran Gökhan Caba, kampta yıldızlaşan isimlerin arasına girmeyi başardı.
Transfer döneminde birçok takımın sevgilisi haline gelen Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner ise forma giydiği ilk yarıda önemli işler yaptı ve yeni sezonda takımına ne kadar faydalı olacağını gösterdi. Ayrıca Şekerspor’un oynadığı hazırlık maçlarında gol ayağı olan Murat Gürbüz Erol, attığı gollerle teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezon başında Manisaspor’dan transfer edilen 1988 doğumlu Murat, şu ana kadar takımın oynadığı maçlarda 7 golün altına imzasını attı. Şekerspor’un sağ kanadında oynayan genç futbolcu Murat, zaman zaman forvet hattında etkili olması ve güçlü fiziği ile takıma çok büyük katkı sağlıyor. Öte yandan yeşil-beyazlılar fizik kondisyonu ve maç içerisinde gösterdiği performansla her geçen gün daha iyi olacağının sinyallerini veriyor.
Teknik Direktör İsmail Kartal, sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ve şu ana kadar takımın sergilediği performanstan memnun olduğunu yineledi. Hazırlık maçlarındaki skorların yanı sıra sergilenen futbolun kendilerini umutlandırdığını söyleyen Kartal, “Gebzespor önünde de kaliteli futbolumuzu sergilemeye devam ettik. Bu bize lig öncesinde moral verdi. Her geçen gün daha iyi bir performans çizgisi yakalıyoruz. Bugünkü Sakarya maçında son provamızı yapıp, artık lige döneceğiz” dedi.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence kamp döneminin çok iyi geçtiğini ve her hangi bir problemlerinin olmadığını söyledi. Şu ana kadar oynadıkları hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koyduklarını ve Adıyamanspor turnuvasında kazandıkları kupa ile moral bulduklarını ifade eden Erence; “Bolu kampının ilk iki bölümü takımımız için gayet olumlu bir şekilde sonuçlandı. Özellikle uyum sorununu çok kısa bir sürede aşmamız bizim için çok önemli bir avantaj oldu. Artık hazırlıklarımızı lige yönelik sürdüreceğiz. İnşallah şu ana kadar gösterdiğimiz performans lige de yansır. Grubumuzda birbirinden güçlü ekipler bulunuyor. Tüm gruplar içerisinde yapılan değerlendirmeler sonucunda yorumlar bu şekilde gelişti. Ancak biz artık tecrübe kazanmış bir ekibiz. Lige ağırlığımızı koyacak güçte bir takımız. Bunu da futbol olarak lige yansıttığımızda başarılı neticeler alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.