Şeker prova yapacak

Şeker prova yapacak

Ligin ilk maçında Turgutluspor ile karşılaşacak Şekerspor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin ilk haftasında oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Dünü çift idmanla kapatan yeşil-beyazlılar, bugün sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve ilk olarak kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek. Öğleden sonra ise Teknik Adam İsmail Kartal nezaretinde gerçekleştireceği çift kale maçta Turgutlu maçının provasını yapacak. Şekerspor, çalışmalarını yarın yapacağı çift idmanla tamamlayacak. Temsilcimizde Manisa yolculuğu Cumartesi başlayacak. Yeşil-beyazlılarda zorlu maç öncesi her hangi bir eksik bulunmuyor.
Kamp dönemi boyunca iki önemli turnuvaya giren ve gücünü deneme fırsatız yakalayan yeşil-beyazlılar, her iki turnuvada ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu ve gelecek için umut verdi. Ayrıca temsilcimiz 3. etap çalışmaları çerçevesinde katıldığı Denizli Belediyespor turnuvasının ilk maçında Turgutluspor ile karşılaşarak, hafta sonu oynanacak olan maçın bir provasını da yapmış oldu.
Yeşil-beyazlıların yeni transferi Gökhan Caba, kampta yıldızlaşan isimlerin arasına girmeyi başardı. Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner forma giydiği maçlarda önemli işler yaptı ve yeni sezonda takımına ne kadar faydalı olacağını gösterdi. Ayrıca Şekerspor’un oynadığı hazırlık maçlarında gol ayağı olan Murat Gürbüz Erol, attığı gollerle teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezon başında Manisaspor’dan transfer edilen 1988 doğumlu Murat, şu ana kadar takımın oynadığı maçlarda 7 golün altına imzasını attı. Şekerspor’un sağ kanadında oynayan genç futbolcu Murat, zaman zaman forvet hattında etkili olması ve güçlü fiziği ile takıma çok büyük katkı sağlıyor.
Teknik Direktör İsmail Kartal geçirdikleri başarılı bir çalışma döneminin ardından lig hazırlıklarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Lig’in ilk maçında Turgutluspor’u deplasmanda mağlup etmek istediklerini ifade eden Kartal; “Lig’e iyi ve moralle başlamak için alacağımız bu galibiyet çok önemli. Rakibimiz Turgutlu da kendi evinde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanmak isteyecektir. O açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça zorlu bir karşılaşma olacak. Ancak biz istediğimizi alarak evimize dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.
Sezon öncesi çalışmalarımız boyunca futbolcularımın ortaya koydukları gayretli çalışma ve performanslarından çok memnunum. Sezon başında takımdan ayrılan ve yeni katılan futbolcularımız çok oldu. Yeni bir oluşum içerisine girdik ve bunu başarılı bir şekilde tamamladığımızı düşünüyorum. Bu oluşumun getirdiği uyum sorunu ise kamp döneminde çözdük. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar ve ortaya koyduğumuz futbolla bunu göstermiş olduk. Şimdi tek hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için iyi hazırlandığımızı düşünüyorum” dedi. Türkiye Kupası’nda Ankara Demirspor ile yapılan eşleşmeyi de değerlendiren Kartal; “Şekerspor yeni düzenlenen kupa statüsüne göre Türkiye kupasına ilk kez katılacak. Bunun takım için çok iyi bir tecrübe olacağını düşünüyorum. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. İnşallah Konya’nın yüzünü ağartırız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.