Şeker moralli başladı

Şeker moralli başladı

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Konya Torku Şekerspor, Ofspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı.

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Konya Torku Şekerspor, Ofspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Yeşil-beyazlılar haftanın ilk idmanını oldukça moralli gerçekleştirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, dün yeniden topbaşı yaptı. Ligin 17. haftasını bay geçecek olan yeşil-beyazlılar 18. hafta karşılaşmasında Ofspor’u konuk edecek. Dün yaptığı tek idmanla zorlu maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar, haftanın ilk idmanını moralli bir şekilde tamamladı. Tokat maçının ardından yaptığı izinin ardından dün bir araya gelen yeşil-beyazlılarda, antrenman öncesinde teknik adam Mustafa Çapanoğlu, futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı. İkinci yarının ilk sınavını başarı ile geçtiklerinin altını çizen Çapanoğlu, futbolcularından bundan sonraki maçlarda daha iyi bir performans beklediğinin altını çizdi. Oklukça sert bir havada ağır zeminde başlayan idmanda futbolcular önce düz koşu ardından da topla çalışma yaparak günü tamamladı. Temsilcimiz bugün yapacağı tek idmanla Ofspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Ayrıca ara transfer döneminde 3 futbolcu ile anlaşan ve bu isimlere Tokat maçında şans veren yeşil-beyazlılar, bir transfer daha yaparak dönemi kapatmak istiyor. Alınacak olan futbolcu konusunda daha önceleri sağ kanat mevkisine bir isim alınacağı yönünde açıklamalar yapılan temsilcimizde, Tokat açının ardından bu mevkinin değişebileceği gelen haberler arasında. Konu ile ilgili bugün bir toplantı gerçekleştirecek olan Şekerspor, teknik adam Çapanoğlu’nun vereceği rapora göre transfer çalışmasını şekillendirecek.
Şekerspor’da ilk devre maçlarını galibiyetle tamamlamanın mutluluğu yaşanıyor. Oynadığı son üç maçı kazanan temsilcimiz ilk devrede elde ettiği toplam 6 galibiyetin 5’ini son 7 haftalık süreçte aldı. Kötü başladığı sezonda Mustafa Çapanoğlu’nun göreve gelmesinin ardından toparlanma sürecine giren Konya Şekerspor, gol bölgelerinde sıkıntı yaşamasına rağmen son dönemde başarılı neticeler alarak camiayı mutlu ediyor. Şekerspor, bay geçeceği haftayı iyi değerlendirip Ofspor maçıyla birlikte galibiyet serisini sürdürmek ve üst üste 4. galibiyetini almak istiyor.
Yeni sezonda 2. Lig Beyaz Grup’un ilk haftasında iki ekip lig startını birbirleri ile yaptıkları mücadele ile verdi. Ofspor ve Şekerspor’un Trabzon’da ki randevusundan 0-0’lık sonuç çıktı. Bu skorun ardından Şekerspor lige 7. Ofspor ise 10. sırada başladı. Aradan geçen 16 haftanın ardından inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Konya Şekerspor, ligde 6 galibiyet 3 beraberlik 7’de mağlubiyet aldı. Attığı 21 gole karşılık kalesinde 21 gol gören temsilcimiz 21 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor. Trabzon temsilcisi Ofspor ise, 6 galibiyet 5 beraberlik 4’de mağlubiyet aldı. Attığı 20 gole karşılık kalesinde 16 gol gören Ofspor, 23 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor.
Kendisinden iki üst sırada bulunan Ofspor karşısında kazanmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar alacağı galibiyetle bir taraftan ligin üst basamaklarına tırmanmak, diğer taraftan da zorlu rakiplerinden birini daha geride bırakmanın hesaplarını yapıyor. Ligin 17. haftasında oynanacak olan maçların programı şöyle: İskenderun Demir Çelikspor-Çorumspor, Kocaelispor-Şanlıurfaspor, Altay-Tepecikspor, Yeni Malatya-Turgutluspor, Balıkesirspor-Bozüyükspor, Diyarbakırspor-Bugsaşspor, Gaziosmanpaşa-Pendikspor, Tokatspor-Ofspor.
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.