Şeker Manisa seferinde

Şeker Manisa seferinde

Şekerspor Lige hazır. Turgutlu maçının çalışmalarını tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün Manisaya gidiyor. Temsilcimizin tek hedefi evine üç puanla dönerek moralli bir başlangıç yapmak

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, lig hazırlıklarını tamamladı. İlk haftada Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın çalışmalarını dün yaptığı çift idmanla tamamladı. Bugün Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlıların Manisa yolculuğu başlayacak. Öğle saatlerinde Menajer Osman Önder Kafile Başkanlığı’nda yola çıkacak olan Şekerspor, Manisa Anemon Otel’de kampa girecek.
Lig’in ilk haftasına galibiyetle başlamanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, Turgutluspor’u mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Zorlu maç öncesinde her hangi bir eksik bulunmayan Şekerspor’da, sağ arka adalesinde küçük bir sorun olan ve hafta içinde sadece düz koşular yapan Cafercan’ın durumu henüz bir netlik kazanmadı. Galatasaray’dan alınan genç yetenek Cafercan, teknik adam Kartal’ın görev vermesi halinde forma şansı bulabilecek. Ancak tecrübeli hocanın uzun lig maratonu öncesinde tecrübeli futbolcuyu riske etmeyeceği gelen haberler arasında.
Kamp dönemi boyunca iki önemli turnuvaya giren ve gücünü deneme fırsatız yakalayan yeşil-beyazlılar, her iki turnuvada ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu ve gelecek için umut verdi. Ayrıca temsilcimiz 3. etap çalışmaları çerçevesinde katıldığı Denizli Belediyespor turnuvasının ilk maçında Turgutluspor ile karşılaşarak, hafta sonu oynanacak olan maçın bir provasını da yapmış oldu.
Teknik Direktör İsmail Kartal geçirdikleri başarılı bir kamp döneminin ardından lig hazırlıklarını da tamamladıklarını söyledi. Lig’in ilk maçında Turgutluspor’u deplasmanda mağlup etmek istediklerini ifade eden Kartal; “Lig’e iyi ve moralle başlamak için alacağımız bu galibiyet çok önemli. Rakibimiz Turgutlu da kendi evinde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanmak isteyecektir. O açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça zorlu bir karşılaşma olacak. Ancak biz istediğimizi alarak evimize dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şimdi tek hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için iyi hazırlandığımızı düşünüyorum” dedi.
TÜRKİYE KUPASI 1. KADEME PROGRAMI BELLİ OLDU
Futbolda Türkiye Kupası 1. kademe maçlarının programı belli oldu. Kupa’da bu sezon ilk kez mücadele edecek olan Konya Şekerspor, Ankara deplasmanında Demirspor ile Cebeci İnönü Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, tamamı 3 Eylül Perşembe günü yapılacak ve saat 15.30’da başlayacak maçların programı şöyle: Lüleburgazspor-İnegölspor (Edirne 25 Kasım) Beykoz 1908-Tepecikspor (Beykoz İlçe) Eyüpspor-Gebzespor (Eyüp İlçe) Yalovaspor-Körfez Belediyespor (Orhangazi İlçe) Denizli Belediyespor-İzmirspor (Doğan Seyfi Atlı) TKİ Tavşanlı Linyitspor-Dardanelspor (Tavşanlı Ada İlçe) Balıkesirspor-Turgutluspor (Balıkesir Atatürk)
Bucaspor-Göztepe (İzmir Atatürk) Ankara Demirspor-Konya Şekerspor (Cebeci İnönü) Kırşehirspor-Pursaklarspor (Kırşehir Ahi) Çorumspor-Trabzon Karadenizspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) Tokatspor-Çankırı Belediyespor (Tokat Gaziosmanpaşa) Kastamonuspor-Bafra Belediyespor (Kastamonu Gazi) Belediye Vanspor-Kahramanmaraşspor (Diyarbakır Atatürk-Cezalı) Hatayspor-Mersin İdmanyurdu (İskenderun 5 Temmuz) Batman Belediyespor-Şanlıurfaspor (Batman 16 Mayıs) Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor-Adıyamanspor (Seyrantepe)
ÖMER ALİ ŞAHİNER, MİLLİ TAKIM’DA
Dünya Kupası’na hazırlanan 17 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı’nın, Hollanda ile yapacağı özel maç için aday kadrosu belli oldu. Kadroda Şekerspor’un genç yeteneği Ömer Ali Şahiner’de yer aldı. Nijerya’da 24 Ekim-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U17 Dünya Kupası için çalışmalarını sürdüren milliler, Hollanda ile 4 Eylülde Antalya’da karşı karşıya gelecek. Teknik direktörlüğünü Abdullah Ercan’ın yaptığı 17 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Recep Berk Elitez, Barış Yardımcı, Okan Alkan, Onur Karakabak (Fenerbahçe), Orhan Gülle, Furkan Şeker, Sercan Hacıoğlu (Beşiktaş), Muhammet Demir (Bursaspor), Berkin Kamil Arslan (Galatasaray), Efşan Geçgin (Gençlerbirliği), Hasan Ahmet Sarı (Trabzonspor), Okan Salmaz (Adanaspor), Oğulcan Gökçe (Altay), Ömer Ali Şahiner (Konya Şekerspor), Ömer Kahveci (Adana Demirspor), Nurettin Kayaoğlu, Ufuk Özbek (Schalke 04), Gökay Işıtan (Hamburg), Kamil Ahmet Çörekçi (Millvall), Engin Bekdemir (Porto), Deniz Herber (St. Pauli), Deniz Mehmet(West Ham United)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.