Şeker Malatyayı bekliyor

Şeker Malatyayı bekliyor

Konya Şekerspor, ligin 12. haftasında evinde karşı karşıya geleceği Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Bugün tesislerinde kampa girecek olan temsilcimizin tek hedefi kazanmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, yarın ligin 12. haftasında Yeni Malatyaspor ile kendi evinde karşı karşıya gelecek. Dün yaptığı tek idmanla çalışmalarına son noktayı koyan yeşil-beyazlılar, bugün Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Geçtiğimiz hafta İzmir’de Altay’a uzatma dakikalarında mağlup olan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircilerinin önünde mutlak üç puan almanın hesaplarını yapıyor. Şekerspor, İzmir’de kaybettiği üç puanla birlikte iki futbolcusunun da cezalı duruma düşmesi ile üzüntü yaşadı. Temsilcimiz Yeni Malatyaspor maçına sakatlarla birlikte beş eksikle çıkacak. 
Altay maçına sarı kart sınırında bulunan 3 futbolcusu ile çıkan yeşil-beyazlılar, İshak Çakmak ve Kerem Can Akyüz’ün sarı kart görmeleri ile bu iki ismini kaybetti. Bu durumun ardından Şekerspor’da, Ameliyat geçiren ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak olan kaleci Akın ve yapılan antrenmanlarda eli kırılan Erkan Ferin ve geçtiğimiz gün idmanda sakatlanan Özhan’ın yanı sıra iki futbolcunun da cezalı duruma düşmesi ile eksik sayısı beşe çıktı. Ayrıca temsilcimizde Murat Dilek ceza sınırında bulunuyor. Dilek, Yeni Malatya maçında kart gördüğü takdirde 13. haftada oynanacak olan Balıkesirspor maçında forma şansı bulamayacak.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Yeni Malatyaspor maçında tüm taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini söyledi. kendileri açısından çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Erence; “Yarın vereceğimiz zorlu sınavda tüm sevenlerimizi ve camiamızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile mutlak üç puanı kazanacağımıza inanıyoruz. Ligde iyi bir çıkış yakalamak açısından önemli bir üç puanı taraftarlarımızla birlikte hanemize yazdıracağımızı düşünüyorum” dedi.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e 12. hafta maçlarının tamamı yarın oynanacak. 12. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup 4 Aralık Pazar: 13.30 Konya Torku Şekerspor-Yeni Malatyaspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) 13.30 Ofspor-Altay (Of) 13.30 Pendikspor-Kocaelispor (Pendik) 13.30 BUGSAŞ Spor-İskenderun Demir Çelikspor (Yenikent ASAŞ) 13.30 Bozüyükspor-Çorumspor (Bozüyük) 13.30 Turgutluspor-Şanlıurfaspor (Turgutlu 7 Eylül) 13.30 Gaziosmanpaşaspor-Diyarbakırspor (İstanbul Gaziosmanpaşa) 13.30 Tokatspor-Balıkesirspor (Tokat Gaziosmanpaşa)
Kırmızı Grup 4 Aralık Pazar: 13.30 Adıyamanspor-Beypazarı Şekerspor (Adıyaman Atatürk) 13.30 Körfez Futbol Kulübü-Fethiyespor (İzmit İsmetpaşa) 13.30 Altınordu-1461 Trabzon (İzmir Atatürk) 13.30 Mardinspor-Alanyaspor (Mardin 21 Kasım) 13.30 Bandırmaspor-Kırklarelispor (Bandırma 17 Eylül) 13.30 Eyüpspor-Ünyespor (Eyüp) 13.30 Adana Demirspor-Sarıyer (Adana 5 Ocak) 13.30 Çankırıspor-Denizli Belediyespor (Çankırı Atatürk)
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.