Şeker lideri bekliyor

Şeker lideri bekliyor

Ligin 24. haftasında yarın Şanlıufrasporu konuk edecek olan Konya Şekerspor, zorlu maçın hazırlıklarını moralli bir şekilde tamamladı

Tesislerinde kampa girecek olan yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde kazanmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 24. haftasında yarın grubun lideri Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Üst üste aldığı iki galibiyetle ligde tırmanışa geçen ve moral bulan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Bugün tesislerinde yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar yapacağı ter idmanın ardından kampa girerek zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak. 
Konya Şekerspor, kendi saha ve seyirci önünde lider Şanlıurfaspor’u mağlup ederek çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlılar, Şanlıurfaspor maçına 3 eksikle çıkacak. Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay Urfa maçında da forma şansı bulamayacak. Tepecik maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören futbolcular Yusuf Akyel ve Bilal Aziz de Şanlıurfa maçında yerini alamayacak. Turgutlu maçına sarı kart sınırında çıkan ve gördükleri kartlarla Tepecik maçında forma giyemeyen Ömer Ali Şahiner, İshak çakmak ile Özgür Çelik cezalarını tamamladı. Bu futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde lider Şanlıurfaspor karşılaşmasında görev yapabilecek. Ayrıca Şekerspor’da Mehmet Balban ve Uğur Bulut, ceza sınırında bulunuyor.
Spor Toto 2. Lig’de 24. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Şekerspor’un lider Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçı Ömer Faruk Ocak yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig’de tamamı saat 13.30’da başlayacak beyaz grupta 24. haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar: Ofspor-Tepecikspor: Hüseyin Çiftsüren Konya Torku Şekerspor-Şanlıurfaspor: Ömer Faruk Ocak Tokatspor-Çorumspor: Hakan Akmısır Gaziosmanpaşaspor-İskenderun Demir Çelikspor: Ekrem Gerginci Diyarbakırspor-Kocaelispor: Sertan Bakan Balıkesirspor-Altay: Mustafa İlker Coşkun BUGSAŞ Spor-Bozüyükspor: Sinan Cem İyihuylu Pendikspor-Turgutluspor: Adem Sarıtaş.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Şanlıurfaspor karşılaşmasının ligdeki konumlarını belirleme adına final maçı niteliğinde olduğunu belirtti. Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, grubun lideriyle kendi sahalarında zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Takımın son haftalarda evinde ve deplasmanda aldığı galibiyetlerle moral bulduğunu vurgulayan Çapanoğlu, “İnşallah bu moral ve motivasyonu sahaya yansıtır ve üç puan alırız. Şanlıurfasportecrübeli bir takım. Ligin ilk yarısında deplasmanda berabere kalmıştık. O zaman ligde ikinci sıradaydı şimdi ise lider durumda. Şanlıurfaspor karşılaşması ligdeki konumumuzu belirleme adına final niteliğinde” dedi. Çapanoplu, son haftalarda maçları 11 kişi tamamlayamamanın sıkıntısını çektiklerini, hakemlerin kararlarında biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini dile getirdi.
BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.