Şeker kupaya bileniyor

Şeker kupaya bileniyor

Evinde ağırladığı Diyarbakırsporu mağlup etmeyi başaran Konya Şekerspor, gözünü kupa randevusuna çevirdi

Evinde ağırladığı Diyarbakırspor’u mağlup etmeyi başaran Konya Şekerspor, gözünü kupa randevusuna çevirdi. 2. turda bir diğer temsilcimiz Konyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar hazırlıklarını tamamlıyor

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Türkiye Kupası 2. Tur maçında yarın kendi saha ve seyircisi önünde bir diğer temsilcimiz Konyaspor’u ağırlayacak. Ligin 14. haftasında yine kendi evinde aldığı Diyarbakırspor galibiyeti ile moral bulan yeşil-beyazlılar, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dünü tek idmanla kapatan Şekerspor bugün yapacağı tek idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Bir diğer taraftan ilk yarının sonlarına doğru yaklaşılırken Şekerspor ikinci yarı hazırlıklarına şimdiden başladı. Ligin ilk yarısında hedefinden uzaklaşan ve arka arkaya yaşadığı puan kayıpları ile geçtiğimiz yılı mumla arayan yeşil-beyazlılar, ilk yarının sona ermesi ile birlikte köklü değişiklikler yapmak hedefinde. İkinci yarı planlarını yapmaya başlayan Şekerspor ilk olarak Kayserispor’un başarılı orta saha oyuncularından Bilal Aziz Özer ile anlaştı. Takımla birlikte antrenmanlara çıkan başarılı futbolcu, geçtiğimiz gün oynanan Diyarbakırspor maçını ise tribünden izledi.

doğumlu olan Bilal Aziz Özer vatandaşlığında bulunuyor. altyapısından yetişen Bilal Aziz, savunmanın solunda ve Orta sahanın solunda görev yapıyor. Bilal’in futbol kariyeri ise şöyle: ’ün 2.takımında futbol oynadı. (2006) yılında takımına transfer oldu. 2006-2007 sezonunun ara transfer döneminde tarafından denenmiş ancak sol kanatta alternatifleri olmasından dolayı geri gönderildi. (2008-2009) sezonunda ’ın isteği üzerine kulübüne transfer oldu.

Öte yandan Ligin 14. haftasında Diyarbakırspor’u Ömer Ali’nin attığı golle 1-0 yenmeye başaran yeşil-beyazlılar, 4. galibiyetini alırken puanını da 15’e yükseltti. Yeşil-beyazlıların 12. sıradaki yeri ise değişmedi. Ayrıca geçtiğimiz hafta sonu ligde birbirinden zorlu karşılaşmalar oynandı. Haftaya lider giren Balıkesirspor Ofspor ile 2-52 berabere kaldı. Aldığı beraberlikle puanını 30’a çıkartan Balıkesir averajla liderliğini sürdürdü.  Kocaelispor’u 5-0 mağlup eden Bozhüyükspor ise Balıkesir’in bu puan kaybını iyi değerlendirdi. Puanını 30’a çıkartan Bozhüyük averajla 2. sırada yer aldı. 29 puanla zirveyi 3. sıradan takip eden Şanlıurfa ise haftayı maç yapmadan kapattı.

Ligde oynanan 14. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve 15. haftanın maçları ise şöyle: Ofspor 2-2 Balıkesirspor, Pendikspor 1-1 Yeni Malatyaspor, Bugsaş Spor 0-1 Altay, Bozüyükspor 5-0 Kocaelispor, Turgutluspor 0-2 İskenderun Demir Çelikspor, Tepecikspor A.Ş. 3-0 Çorumspor, Tokatspor 0-1 Gaziosmanpaşa, Konya Şekerspor 1-0 Diyarbakırspor. 15. hafta maçları: Çorumspor-Şanlıurfaspor İskenderun Demir Çelikspor-Tepecikspor Kocaelispor-Turgutluspor Altay-Bozüyükspor Yeni Malatyaspor-Bugsaş Spor Balıkesirspor-Pendikspor Diyarbakırspor-Ofspor Gaziosmanpaşa-Konya Torku Şekerspor.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.