Şeker, Kırıkkale’ye bileniyor

Şeker, Kırıkkale’ye bileniyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunu ilk sırada bitirerek Play-Offlara katılmak isteyen temsilcimiz Şekerspor, 11.hafta maçında evinde konuk edeceği Kırıkkalespor hazırlıklarına dün başladı.

İstanbulspor maçından sonra 3 günü izinli geçiren yeşil-beyazlılar hazırlıkları hafif bir çalışmayla tamamladı. Recep Konuk Tesisleri’nde düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 pas çalışmasıyla sona erdi. Hazırlıklara birkaç gün dinlendirilmesi beklenen Serkan Reçber ve kasığında bir rahatsızlığı bulunan ve bu nedenle Ankara’ya tedavi için gönderilen Kenan Başkan katılmadı. Kenan’ın takımdan en az 2-3 hafta uzak kalacağı belirtildi. Serkan Reçber’in ise 2 gün içinde hazırlıklara katılacağı ve Kırıkkalespor karşısında forma giyebileceği bildirildi

İstanbulspor karşılaşmasında sakat olduğu için görev alamayan Sacit Serkan Erok ve Uğur Yanıkdemir ve aynı maçta geçirdiği rahatsızlıkla herkesi korkutan Hakan Turhan da Kırıkkalespor mesaisine takım arkadaşlarıyla birlikte başladı.
ŞEKER EVDE SON İKİ MAÇINI KAYBETMEDİ
Bu sezon deplasmanda aldığı sonuçların yanı sıra oynadığı futbolla da rakiplerini korkuta yeşil-beyazlılar evinde oynadığı son iki maçı kazanarak hem moral buldu, hem de iç saha ve deplasman puanların eşitleme fırsatı yakaladı. İki hafta önce Türk Telekom’u 2-0 mağlup edene temsilcimiz, son olarak İstanbulspor’u 3-1’le geçerek iç sahadaki son iki maçını kayıpsız atlattı. Ligde topladığı 43 puanın 22’sini dışarıda alan temsilcimiz, evindeki galibiyetlerle de iç saha puanını 21’e çıkarmış oldu. Zeytinburnuspor evinde topladığı 28 puanla iç sahada en fazla puan toplayan takım olurken 24 puanlı Telekom bu kulvarda ikinci sırada yer aldı.
KARTAL: 3 MAÇTA EN AZ 7 PUAN  HEDEFLİYORUZ
Şekerspor’un başında aldığı sonuçlarla takımı Play-Off hedefine bir adım daha yaklaştıran Teknik Direktör İsmail Kartal, Kırıkkalespor, Kırşehir ve Alibeyköyspor ile oynanacak maçlarda en az 7 puan hedeflediklerini söyledi. Ligde maç maç düşündüklerini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Zeytinburnuspor maçına kadar 7 puan hedefliyoruz ama şimdiden puan hedefi koymak da doğru değil. Bu ligde daha çok şey değişir. Bu nedenle maç maç düşünüyoruz. Kırıkkale maçını kesinlikle kazanmak istiyoruz. Dönüşü olmayan bir yola girdik. Bundan sonra evimizde oynayacağımız her maç final. İçerideki her karşılaşmaya 3 puan parolası ile çıkacağız” dedi.
Kartal, ligde düğümün Zeytinburnuspor ile oynayacakları maçta çözülmeyeceğini söyledi. Ligde yarışın son ana kadar süreceğini vurgulayan Kartal, “Biz üç maçımızı kazansak bile Zeytinburnuspor’un da maçlarını kazanması durumunda son 4 haftaya yine kafa kafaya girmiş olacağız. Bu nedenle ligin son maçına kadar hiçbir şeye bitti gözüyle bakmayacağız. Ligin son dakikasına kadar aynı ciddiyetle mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.