Şeker, İstanbulspor’a bileniyor

Şeker, İstanbulspor’a bileniyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda hafta sonu İstanbulspor ile karşılaşacak temsilcimiz Şekerspor bu maçla birlikte lig perdesini şampiyon olarak kapatacak.

Temsilcimiz İstanbulspor ile Pazar günü 15:30’da karşılaşacak. İki sezon önce 1.Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele eden burada grup şampiyonu olan yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz yıl mücadele ettiği TFF 3.Lig’den ikinci lige yükselerek Konya’nın gururu olmuştu. Sezona kötü başlamasına rağmen klasman grubunda üst üste başarılı sonuçlar alarak şampiyonluğunu garantileyen yeşil-beyazlılar Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği il ve tarihte oynanacak Play-Off maçları için gün saymaya başladı.

Ligin kaderine etki etmemek için geçtiğimiz hafta konuk ettiği Etimesgut Şekerspor’u evine 5-2’lik skorla gönderen yeşil-beyazlılar, son hafta deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor’a da aynı tarifeyi uygulamanın hesaplarını yapıyor. İstanbulspor maçının hazırlıklarına Pazartesi günü yenileme çalışmasıyla başlayan yeşil-beyazlılar, dün de pas çalışması yaparak maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlılar bugün tek idmanla karşılaşmanın hazırlıklarına devam edecek. Temsilcimizde Etimesgut Şekerspor maçında cezaları nedeniyle forma giyemeyen Cem Baki, Şinasi ve Murat Yılmaz Teknik Direktör İsmail Kartal’ın görev vermesi halinde forma giyebilecek. Aynı maçta cezası nedeniyle forma giyemeyen Emrehan ise maçtan bir gün önceki idmanda sakatlanarak sezonu kapatmıştı.
GÜRSEL, PERFORMANSIYLA ALKIŞ ALDI
Etimesgut maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen kaleci Emirhan’ın Cumartesi günkü idmanda yan çapraz bağlarında kopma meydana gelerek sezonu kapatması camiada şok etkisine neden oldu. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın lig maçlarında banko forma şansı verdiği Emrehan’ın Play-Off maçlarında oynayamayacak olması gözleri genç kaleci Gürsel’e çevirdi. İsmail Kartal’ın Şekerspor’a gelmeden önce Şeker kalesini başarıyla koruyan Gürsel, Etimesgut Şekerspor maçında da başarılı performansıyla dikkat çekti. Play-Off maçlarına Emrehan’ın yerine kaleyi koruması beklenen Gürsel’in Etimesgut maçında başarılı kurtarışları taraflı tarafsız herkesten alkış aldı.
KENAN BAŞKAN FORMASINA KAVUŞTU
Play-Off’ları dört gözle bekleyen Şekerspor’da Ferhat Yayla ve Emrehan’ın sezonu kapatmasıyla moraller bozulurken, genç Gürsel’in Etimesgut maçında kalesinde yaptığı kurtarışlar ve sakatlığı nedeniyle aylardır forma giyemeyen Kenan Başkan’ın Etimesgut maçının son bölümlerinde oyuna girmesi teknik heyeti sevindirdi. Play-Off’lara tam kadro çıkmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Kenan Başkan’ın takıma geri dönmesi sevinçle karşılandı.
ERENCE: İSTANBULSPOR’U DA YENECEĞİZ
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, ligin kaderine hiçbir şekilde etki etmek istemediklerini belirterek, İstanbulspor deplasmanında tek düşüncelerinin galibiyet olacağını söyledi. Etimesgut maçından önce birçok söylentinin dolaştığını, ancak Şekerspor’un hiçbir şaibeli işte yer almayacağının altını çizen Erence, “Etimesgut karşısında net bir galibiyet aldık. Oyuncularımı sergiledikleri mücadeleden ötürü kutluyorum. Hafta sonu 4 takım düşmemek için mücadele edecek. Biz küme düşecek takımların kaderini etkilememek için İstanbulspor maçında da sahaya kazanmak için çıkacağız. Bu maçı alıp ligi 63 puanla noktalamak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.