Şeker iskeleti bozmuyor

Şeker iskeleti bozmuyor

Şekersporda yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ederken, gözler iç ve dış transfere çevrildi. Yeşil-beyazlılar iç transferde sözleşmesi devam eden yedi futbolcuyla yoluna devam edecek

TFF 2. Liginde ikinci sezonunu geçirecek olan Şekerspor’da iç ve dış transfer çalışmaları titizlikle sürdürülüyor. Uzun süren sakatlığı nedeni ile yeni sezonda da verim alınamayacağı düşünülen kaleci Emrehan Ceylan ile yolların ayrılmasının ardından yeni bir kaleci için transfer çalışmalarını yoğunlaştıran transfer komitesi, geçtiğimiz günlerde ismi öğrenilemeyen bir kaleci ile masaya oturdu ancak görüşmenin olumsuz geçtiği kaydedildi. Temsilcimiz listede bulunan bir başka kaleci ile görüşmelerine başladı. Yeşil-beyazlılar, büyük bir gizlilikle yürütülen transfer çalışmaları içerisinde defans, orta saha ve forvet için genç ve kaliteli isimlerle temaslarını sürdürüyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın transferle ilgili raporunu bekleyen yeşil-beyazlılarda, iç transferde takımda tutulması istenen futbolcuların isimleri belli oldu. Edinilen bilgiye göre, sözleşmesi devam eden 7 futbolcuyla yola devam edileceği öğrenildi. İsmail Kartal’ın da takımda tutulmasını istediği futbolcuların isimleri şöyle.

İshak, Şinasi, Hüseyin, Muhammet Reis, Gürsel, Ömer Ali ve opsiyon hakkı Şekerspor’da bulunan Emre. Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali için ise Fenerbahçe’nin ısrarcı olduğu, ancak yeşil-beyazlıların bu futbolcuyu vermek istemedikleri öğrenildi. Konya futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli sporculardan birisi olan Ömer Ali’nin, yaşının küçük olması nedeniyle transferine izin verilmediği, ilerleyen yıllarda yıldız futbolcu için daha iyi şartlar oluşacağı düşüncesiyle Ömer Ali’nin bu sezonda kadroda tutulmasına karar verildiği belirtildi.

Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ile birlikte İstanbul’da bulunan Futbol Şube Sorumlusu Fatih Hıdıroğlu ve transfer komitesi üyesi Selim Uysal dış transferde alınması düşünülen oyuncularla ilgili görüşmeler yaparken, transferde aceleci davranılmadığı belirtildi. Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence,  yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek, “Transferde aceleci değiliz. Konyaspor’un durumunun da netleşmesini bekliyoruz. Şehrin hedeflerini belirlemek adına Konyaspor’un yapacağı kongre ve kongre sonrası yaşanacaklar önemli” dedi.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Görüşmelerin halen sürdüğünü ifade eden tecrübeli teknik adam, “Yeni sezonda daha dinamik ve daha başarılı bir ekip olmak istediklerini söyledi. Bunun için gerekli çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz. Bünyemize ve takım yapımıza uygun futbolcuları en kısa zamanda renklerimize bağlayacağımızı düşünüyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.