Şeker futbolu ile göz dolduruyor

Şeker futbolu ile göz dolduruyor

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu Gerede kampına hazırlık maçları ile devam ediyor.

Bolu’da katıldığı ikinci özel turnuva olan Adıyamanspor turnuvasının ilk maçında Adıyaman’ı 4-2 mağlup eden yeşil-beyazlılar ikinci maçında dün Sakaryaspor önünde zorlu bir doksana çıktı. Koru Otel Sahası’nda oynanan karşılaşmada yeşil-beyazlılar ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu. Yeşil-beyazlılar dün oynanan maçın ardından önümüzdeki pazartesi günü de turnuvanın son maçında Gebzespor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde kampın mükemmel geçtiği ve herhangi bir sakat oyuncunun bulunmadığı bildirildi.
Yeşil-beyazlıların Sakaryaspor maçına da Ziya, Kader, Engin, Onur, Turgay, Samet Gören, Serkan, Ahmet Turan, Murat, Cafercan ve Muhammet Reis 11’i ile mücadele etti. Ayrıca temsilcimizin yeni transferi Gökhan Caba, teknik adam Kartal tarafından maç kadrosuna alındı.
Öte yandan yeşil-beyazlı futbolcu Ömer Ali Şahiner’in de forma giydiği 18 Yaş Altı A Genç Milli Futbol Takımı, 2. özel maçta Finlandiya’yı deplasmanda 3-0 yendi. Teknik direktörlüğünü Abdullah Ercan’ın yaptığı milli takım, başkent Helsinki’deki Eerikkila Sports Institute Stadı’nda yapılan karşılaşmada, 29. dakikada Ufuk Özbek, 43. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi ve 55. dakikada Muhammed Demir’in golleriyle galip geldi. Milliler, Finlandiya ile önceki gün yaptığı karşılaşmayı da Muhammed Demir ve Gökay Işıtan’ın golleriyle 2-0 kazanmıştı. Genç milliler zorlu karşılaşmanın ardından ülkeye döndü. Her iki maçta da ilk 11’de forma şansı bulan ve futbolu ile beğeni kazanan Şahiner’in ise bugün Gerede kampına katılması bekleniyor.
Boluspor’un tecrübeli stoperi Gökhan Caba’yı bir yıllığına renklerine bağlayan Yeşil-beyazlılar, takıma kazandırdığı bu futbolcu ile transfer dönemine noktayı koydu. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu, Adıyamanspor turnuvasının sona ermesi ile birlikte teknik heyetin vereceği rapora göre takviye yapılıp yapılmayacağı konusunda karar verecek.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adıyaman ve Sakaryaspor önünde iyi mücadele ettiklerini söyledi. Takım olma yolunda emin adımlar attıklarını ifade eden Kartal; “Her geçen gün daha iyi bir performans çizgisi yakalıyoruz. Lige kadar daha iyi olacağımıza ve hazır duruma geleceğimize inanıyorum. As futbolcularımızın performanslarını görme imkanı bulduğumuz her iki özel maçta futbolcularımın mücadeleleri ve ortaya koydukları futbol çok sevindirici. Lig öncesinde bize moral veren karşılaşmalar oynuyoruz. İnşallah kamp döneminin sonuna kadar çok daha iyi bir ekip oluruz. yeni transferimiz Gökhan ise kariyeri belli olan kaliteli bir futbolcu. Takıma faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah lige kadar hazır duruma geleceğimizi ve iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Kartal; “Konya Şekerspor olarak, geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz dereceden çok daha iyi bir derece hedefliyoruz. Bu amaçla çalışmalara erken başladık, futbolcularımın olağanüstü gayretli görüntüleri ve takım olma yolundaki çabaları bizi oldukça memnun ediyor. Başarılı olmayı çok istiyorlar, bu nedenle kendileri tempoyu artırdı. Bu durum, elbette benim teknik adam olarak hoşuma gidiyor. İnşallah önce Yükselme Grubu, ardından da Bank Asya Ligi’ne yükseleceğiz. Yeterli kapasitemiz var, tek derdimiz 12. adam. Geçtiğimiz sezon verilen desteğin, daha üzerinde desteğe ihtiyacımız var” diyerek sözlerini tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.