Şeker beraberliğe üzgün

Şeker beraberliğe üzgün

Pendikspor deplasmanından 2-2lik skorla dönen Konya Şekerspor kaçırdığı iki puana üzülüyor

Pendikspor deplasmanından 2-2’lik skorla dönen Konya Şekerspor kaçırdığı iki puana üzülüyor. 20. haftada Bugsaş’ı ağırlayacak olan yeşil-beyazlılar karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlıyor

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 19. haftasında İstanbul deplasmanında Pendikspor ile 2-2 berabere kaldı. Bir kez öne geçen bir kez de geriye düşen Şekerspor, kalesinde gördüğü şanssız gollerle 1 puana razı oldu. Ortaya koyduğu kaliteli futbolla dikkatleri çeken yeşil-beyazlılar, İstanbul’da kaçırdığı iki puana üzülüyor. Lig’de tırmanışa geçmek için önemli bir rakibi karşısında alacağı 3 puanla puan cetvelinde yükselmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar aldığı bu beraberlikle puanını 22’ye çıkardı.

Puan cetvelinde bir sıra yükselen yeşil-beyazlılar, 11. basamağa çıktı. Temsilcimizin geride bırakmayı hesapladığı Pendik ise aldığı sonuçla puanını 24 yaptı ve Şekerspor’un bir sıra üstünde yer aldı. İstanbul’dan üzgün dönen yeşil-beyazlılar dünü izinli olarak geçirdi ve bugün 20. hafta maçının hazırlıklarına başlayacak. Şekerspor önümüzdeki hafta sonu lig 6.’sı Bugsaşspor’u konuk edecek. Günü tek idmanla geçirecek olan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Pendik maçında kart cezalısı durumunda bulunan Murat Dilek ise Bugsaş maçı kadrosunda yer alabilecek.

Öte yandan Lig’in 19. haftasın birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Lig’in zirvesinde bulunan Şanlıurfaspor kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 40’a çıkardı ve zirvedeki yerini korudu. Gaziosmanpaşaspor’u 2-1 mağlup eden Bozhüyükspor ise puanını 39’a çıkardı ve zirve takibini sürdürdü. Çorumspor’u 3-1 mağlup eden Altay puanını 37 yaptı ve yarışta geriye düşmedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 19. hafta maç sonuçları ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: Pendikspor 2-2 Konya Torku Şekerspor, İskenderun Demir Çelikspor 3-0 Kocaelispor, Çorumspor 1-3 Altay, Şanlıurfaspor 2-1 Yeni Malatyaspor, Tepecikspor 1-1 Balıkesirspor, Turgutluspor 1-0 Diyarbakırspor, Bozüyükspor 2-1 Gaziosmanpaşa, Bugsaş Spor 4-1 Tokatspor. 20. hafta maçları: Ofspor-Pendikspor, Konya Şekerspor-Bugsaş, Tokatspor-Bozüyükspor, Gaziosmanpaşa-Turgutluspor, Diyarbakırspor-Tepecikspor, Balıkesirspor-Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor-Çorumspor, Altay-İskenderun Demir Çelikspor.

ERENCE: ŞANSSIZ GOLLER YEDİK

Konya Torku Şekerspor’da Başkan Yavuz Erence yaptığı açıklamada şansız gollerle sahadan 1 puan il ayrıldıklarını belirterek, “90 dakika boyunca sahada iyi bir mücadele gösterdik. Öne de geçmeyi başardığımız maçta şanssız goller neticesinde sahadan berabere ayrılmak zorunda kaldık. Kazansaydık bu bizim için oldukça iyi olacaktı. Ancak zorlu bir deplasmandan 1 puan il ayrılmakta önemli. Çıkış sürecindeki takımımız bu performansını ilerleyen haftalarda da sürdürürse bizi güzel günlerin beklediğini söyleyebilirim. Oyuncularımı sahada gösterdikleri performans için tebrik ederim” dedi.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.