Şeker Bandırma önünde

Şeker Bandırma önünde

Şekerspor, Antalya Belek kampında özel karşılaşmalar oynamaya devam ediyor. Karşıyaka ve Boluspor ile iki özel sınava çıkan yeşil-beyazlılar son hazırlık maçını bugün Bandırmaspor ile yapacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2. yarı hazırlıklarına devam ediyor. Antalya Belek’te çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, hazırlık maçı serisini bugün sonlandırıyor. Karşıyaka ve Boluspor ile iki özel maç yapan yeşil-beyazlılar, bugün Bandırmaspor ile bir maç daha yapacak. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, Karşıyaka maçında yeni transferlerden Bilal Aziz’e forma şansı verirken, Boluspor karşısında da bir diğer yeni futbolcu Erkam’ın maç performansını görme imkanı buldu.
Karşıyaka ve Boluspor önünde oynadığı futbolla dikkatleri çeken yeşil-beyazlılar, Bandırmaspor maçının ardından gözünü Türkiye Kupası maçına çevirecek. Önümüzdeki Çarşamba gününe kadar kamp yaptığı otelde çalışmalarına devam edecek olan Şekerspor, Türkiye Kupası’nda oynayacağı Fenerbahçe maçı için İstanbul’a gidecek. Kupa maçının ardından Konya’ya dönecek olan yeşil-beyazlılar, gözünü yeniden lige çevirecek. Konya Şekerspor bir kaleci ve bir sağ kanat oyuncusu ile anlayarak ara transfere son noktayı koymak istiyor.
Şekerspor Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında 12 Ocak Perşembe günü saat 20.30 deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Sezonun 16. hafta maçını ise 15 Ocak tarihinde Tokatspor ile oynayacak. Lig’in 16. hafta maçları 14-15 Ocak tarihinde oynanacak. Program ise şu şekilde: 14 Ocak Ofspor-Gaziosmanpaşa 15 Ocak Pendikspor-Diyarbakırspor, Bugsaş-Balıkesirspor, Bozüyükspor-Yeni Malatya, Turgutluspor-Altay, Tepecikspor-Kocaelispor, Şanlıurfaspor-İskenderun Demir Çelik, Konya Şekerspor-Tokatspor.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini ve oynadıkları iki hazırlık maçında takımın performansını beğendiğini söyledi. Yaptıkları çalışmaların karşılığını her iki özel maçta aldıklarını düşündüğünü ifade eden Çapanoğlu; “İki maçta da iyi bir performans ortaya koyduk. Özel maçlarda skordan çok ortaya koyduğumuz futbolla ilgilendik. İyi işler yaptık ve iyi mücadele ettik. Transferde ise şu ana kadar iki önemli isimle anlaştık ve performansları memnuniyet verici. Kaleci Akın’ın sakatlığından dolayı boşalan bu mevkiyi kaliteli bir isimle doldurmak istiyoruz. Ayrıca sağ kanada kaliteli bir isim daha almak istiyoruz. Ancak bunun için aceleci davranmıyoruz. Çünkü takıma katacağımız bu isimler şu an elimizde bulunan futbolculardan daha iyi, daha kaliteli bir isim olmalı. Bunun dışında aynı seviyede bulunan futbolcuların üzerine bir oyuncu daha almanın bir anlamı olmayacak. İkinci yarıda önümüze koyduğumuz ilk 5 hedefi için iyi bir kadro oluşturmak istiyoruz” dedi.
FENERBAHÇE- ŞEKER MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
Öte yandan Konya Torku Şekerspor’un Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçının biletleri satışa çıktı. Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, bilet satışının ilk gününde, Fenerbahçe kongre üyeleri bilet satın alabilecek. Bugün, Taraftar Kart ve faturalı Fenercell sahiplerinin edinebileceği biletlerin genel satışı ise 8 Ocak Pazar günü başlayacak. Fenerbahçe-Konya Torku Şekerspor maçının bilet fiyatları şöyle: Türk Telekom ve Migros Tribünü:  22 TL Fenerium Üst H-I Blok:  55 TL Fenerium Üst C-D-F-G Blok:  66 TL Fenerium Alt G Nissan Blok:  88 TL Fenerium Alt B nesine.com Blok:  99 TL Fenerium Alt F nesine.com Blok:  99 TL Fenerium Alt C-E Blok: 137 TL Fenerium Alt D Ford Blok: 165 TL Sarı ve Lacivert Tribün:  88 TL.
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.