Şeker Balıkesir önünde

Şeker Balıkesir önünde

Ligde ve kupada aldığı galibiyetlerle moral bulan Konya Şekerspor, ligin ikinci sırasında bulunan Balıkesirspor ile bugün deplasmanda karşı karşıya geliyor. Yeşil-beyazlıların hedefi evine puanla dön

Lig’de ve kupada aldığı galibiyetlerle moral bulan Konya Şekerspor, ligin ikinci sırasında bulunan Balıkesirspor ile bugün deplasmanda karşı karşıya geliyor. Yeşil-beyazlıların hedefi evine puanla dönmek

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 13. haftasında bugün Balıkesirspor ile karşı karşıya geliyor. Lig ikincisi Balıkesir karşısında zorlu bir sınav verecek olan yeşil-beyazlıların karşılaşması saat 13.30’da Balıkesir Atatürk Stadı’na oynanacak. Karşılaşmada Bursa bölgesi ulusal hakemlerinden Mehmet Efe düdük çalacak. Efe’nin yardımcılığını Can Ural ve Barış Akdemir yapacak. karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Barış Önal. Yeşil-beyazlıların Balıkesir karşısında vereceği önemli sınavda görev alacak olan Mehmet Efe, temsilcimizin 2010 yılında bir maçını yönetti. Konya Şekerspor bu maçta Kızılcahamamspor’u 5-0 mağlup etti.

 

Geçtiğimiz hafta sonu evinde Yeni Malatyaspor’u ardından hafta içi Türkiye Kupası 1. Tur maçında İskenderun Demir Çelikspor’u mağlup ederek büyük moral bulan yeşil-beyazlılar ligde ikinci durumda bulunan Balıkesirspor’u da mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlılarda, sakatlıkları devam eden Akın ve Erkan dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Balıkesir maçı öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Temsilcimizde Murat Dilek, Mehmet Balban ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Balıkesir maçında kart gördükleri takdirde ligin 14. haftasında oynanacak olan Diyarbakırspor maçında forma giyemeyecekler.

 

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor’un ligin 13. haftasında karşı karşıya geleceği Balıkesirspor, ligin ikinci sırasında bulunuyor. Geride kalan 12. haftada zirve hesaplarını inatla sürdüren Balıkesir, 26 puanla şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bu sezon bekleneni veremeyen Şekerspor ise geride kalan 12 haftanın sonunda 12 puanla ligin 12. sırasında yer alıyor. Son haftalarda iyi bir performans yakalayan topladığı puanlarla alt sıralardan kurtulan yeşil-beyazlılar bunu devam ettirmek ve zorlu rakibini yenmek istiyor. Öte yandan Spor Toto 2. Lig beyaz grupta 13. hafta maçları bugün oynanacak. Günün maçları şöyle: Şanlıurfaspor-Tepecikspor Çorumspor-Turgutluspor Demir Çelikspor-Bozüyük Kocaelispor-BUGSAŞ Spor Altay-Pendikspor Yeni Malatya-Ofspor Balıkesir-Konya Torku Şekerspor Diyarbakırspor-Tokatspor.

 

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.