Şeker, avantaj yitirmek istemiyor

Şeker, avantaj yitirmek istemiyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubu 12. hafta karşılaşmasında Kırşehirspora konuk olacak temsilcimiz Şekersporda zorlu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor.

Temsilcimizde sakatlıkları süren Ferhat Yayla ve Kenan Başkan çalışmalara katılmazken, Emirhan’ın düz koşulara başladığı bildirildi. Ferhat ve Kenan Kırşehir deplasmanında forma giyemeyecek. Emirhan’ın durumunun ise maç saatinde belli olacağı belirtildi. Kırıkkale maçında gördüğü kartla cezalı durumu düşen İskender de Kırşehir deplasmanında forma giyemeyecek. Kırıkkale maçından sonra liderliğe yükselen yeşil-beyazlılar bir maç eksiğiyle rakipleri Kırşehir, Telekom ve Zeytinburnuspor’dan bir adım önde. Şekerspor, Kırşehir deplasmanından üç puanla dönmesi halinde rakibiyle arasındaki puan farkını 4’e çıkararak müthiş bir avantaj yakalamış olacak. Zeytinburnuspor’un evinde Etimesgut Şekerspor’u konuk edeceği, Türk Telekomspor’un ise Maltepespor ile deplasmanda karşılaşacağı 12.haftada zirve yarışı yeniden şekillenecek. Grubu ilk sırada bitirerek, Bank Asya’ya katılmak için Play-Off’lara gitmeyi hedefleyen yeşil-beyazlılar hafta sonu kazanıp yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

Kırıkkale beraberliğine rağmen haftayı lider kapatan oyuncuların idmanlarda oldukça neşeli olduğu ve Teknik Direktör İsmail Kartal’a galibiyet sözü verdikleri öğrenildi.
ERENCE: KIRŞEHİR’İ YENMEK İSTİYORUZ
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Kırşehirspor deplasmanından üç puanla dönebilecek güçte olduklarını söyledi. Takımın Play-Off’lar için havaya girdiğini belirten Erence, “Play-Off ve oradan Bank Asya için umutluyuz ama illaki bu sezon olacak diye bir baskı altında değiliz. Takımın durumu iyi, sahada sergilenen mücadele bizi Play-Off için umutlandırdı, biz de buna göre konuştuk. Ligde Kırşehir maçıyla birlikte 7 maçımız kaldı. Son ana kadar grupta iddiamızı devam ettirerek Play-Off’lara katılmak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var” dedi.
KIRIKKALE BERABERLİĞİ KAYIP DEĞİL
Erence, Kırıkkale beraberliğinin kayıp olmadığını söyledi. Grupta her takımın her takımı yenebildiğine dikkat çeken Erence, “Bu maç için herkes değişik düşünebilir. Kimisi iki puan kaybettik diyebilir, kimisi 1 puan kazandık. Açıkçası Konya’da oynadığımız için rakibimizi mutlaka yenmemiz gerekiyordu diye yorum yapılabilir. Ama futbolun içinde her türlü şey var. An geliyor iyi oynadığınız maçı kazanamıyorsunuz. Biz Kırıkkale karşısında da bunu yaşadık. Çok iyi bir oyun ortaya koyduğumuz söylenemez ama beraberliğin bize liderliğini getirdiğini de kimse yadsımamalı. Grupta her hafta değişik sonuçlar alınabiliyor. Favori takım kesinlikle yok. Kalan 7 haftada 4 takımın Play-Off iddiası var. Bizim hem bu takımlarla hem de diğer takımlarla yapacağımız maçlar zirveyi belirleyecek. En az kayıpla bu gruptan lider olarak çıkacağımızı düşünüyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum