Şehrin yüzü gülecek

Şehrin yüzü gülecek

Özkara: Birinci görevimiz şampiyon olarak Konya'yı mutlu etmek. Büyük Konyaspor camiası ve taraftarı geçen sene büyük bir üzüntü yaşadı. Bu üzüntüyü sevince çevirmek boynumuzun borcudur

Konyaspor teknik Direktörü Hüsnü Özkara, faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Lige kadar eksiklerimizi gidereceğiz ve sezona en hazır şekilde gireceğiz. Bizim birinci görevimiz şampiyon olarak Konya'yı sevindirmek. Bunu da başaracağımıza inancımız tam" dedi.
KOLEJ TAKIMI GİBİ OLDUK
Konyaspor’un 7 Ağustos’ta Konya’da 2009-2010 sezonu çalışmalarına başladığını söyleyen Hüsnü Özkara, “Daha sonra ikinci etabı 15-29 Temmuz, üçüncü etabı ise 1-7 Ağustos tarihleri arasında olmak üzere Kızılcahamam’da hazırlıklarımıza devam ettik. Bu süre içerisinde oyuncularımıza fiziksel ve mental anlamda gerekli yüklemeleri yoğun ve yorucu geçen bir çalışma programıyla yükledik. Takım birlikteliği adına önemli mesafeler kaydettik. Bizim adımıza çok faydalı bir kamp dönemi geçti ve gerçek anlamda bir kolej takımı gibi olduğumuzu gördük. Bu bizim gibi neredeyse yeniden kurulan takımlar için çok önemli. Oynanan hazırlık maçları takımımız için eksiklerimizi görme adına çok iyi bir sınav oldu. İnşallah lige kadar var olan eksiklerimizi en asgariye indireceğiz. Konyaspor sezona bomba gibi geliyor” diye konuştu.
KONYASPOR BÜYÜK CAMİA
Takım olarak bir adaptasyon sürecinde olduklarının da altını çizen başarılı teknik Direktör Hüsnü Özkara, “Bu süreci en az kayıpla atlatmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yeni kurulan ekipler için sezonun ilk 3-5 haftası sıkıntılı geçebilir. Ama müthiş taraftarımızın vereceği destek, Konya şehrinin göstereceği güvenle bu süreci en iyi şekilde geçeceğiz. Konyaspor büyük bir camia. Bu büyüklüğün avantajını sezon içerisinde gerektiği şekilde kullanacağız” şeklinde görüş belirtti.
TARAFTAR ÖNEMLİ BİR GÜÇ
Özkara, taraftarların takım adına önemli bir itici güç olduğunu belirterek, “Çalıştığım dönem ve daha sonraki dönemlerden de takip ettiğim için biliyorum. Konya’da müthiş bir taraftar potansiyeli var. Bu bize ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Bunun farkındayız. Taraftarlarımızda, Konya şehrinde bize ve takımımıza beklediğimizin üzerinde güven ve destek ortamı sağlanmış durumda. Bizde onları sevindirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmanın gayretinde olacağız. İnşallah hep birlikte sezon sonunda mutlu sona ulaşıp gerçek yerimiz olan Turkcell Süper Lig’e dönüş yapacağız” diyerek taraftar desteğinin önemini vurguladı.
BAŞKAN VE YÖNETİME TEŞEKKÜR
Oluşturulan bu takım ve yeni transferler için Bahattin Karapınar Başkanlığındaki Yönetim Kuruluna da teşekkür eden Hüsnü Özkara, “Birlikte uyumlu çalıştığımız bir yönetimimiz var. Onlarda zorlu bir görevi kabul ettiler. Bu zorluğun üstesinden alacağımız sportif başarılar ve şehrin kenetlenmesiyle geleceğimize inanıyorum. Büyük Konyaspor camiası ve taraftarı geçen sene büyük bir üzüntü yaşadı. Biz 2009-2010 sezonunda şampiyon olarak bu üzüntülerini sevince dönüştürmek adına buradayız. Bunu da başaracağız. Bu inanç bizde var ve yolumuza çıkan tüm engelleri birer birer geçerek mutlu sona ulaşıp Konya’ya bir şampiyonluk daha yaşatacağız” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.