Şehit haberine rağmen Konya'da konser verdiler!

Şehit haberine rağmen Konya'da konser verdiler!

Konya kamuoyu, şehit olan evladı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya'yı toprağa verdiği gün, şehirde başka bir grup tarafından konser düzenlenmesini üzüntü ile karşıladı. Şehit haberine rağmen konserler iptal edilmedi ve 3 gün sürdü

Konya'ya, Cuma günü şehit ateşi düştü. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya şehit oldu. Şehit Kaya'nın cenazesi ise memleketi Konya'da toprağa verildi. Konya'da o gün gerçekleştirilecek olan Enntepe AVM'nin açılışı ve ardından düzenlenecek Merve Özbey konseri, şehit cenazesinden dolayı iptal edildi. Enntepe AVM'nin bu kararı, vatandaş tarafından da büyük bir takdirle karşılandı. O gün ve sonrasındaki 2 gün boyunca farklı bir organizasyon kapsamında bir otelde konserlerin verilmiş olması da Konyalıları üzdü.

whatsapp-image-2023-10-16-at-16-56-51.jpeg

MERVE ÖZBEY KONSERİ İPTAL EDİLMİŞTİ

Enntepe AVM tarafından “Başımız Sağ Olsun! Pençe-Kilit Operasyonu bölgesine açılan taciz atışı sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya’ya Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine sabır diliyoruz. Bugün gerçekleşecek olan açılış törenimiz ve Merve Özbey konserimiz iptal edilmiştir. Tekrar başımız sağ olsun Türkiye” mesajı paylaşıldı. Hatta bununla kalınmadı ve AVM tarafından AVM'nin giriş kısmına büyük bir afiş asılarak hem şehidin resmi paylaşıldı hem de başsağlığı mesajı paylaşıldı.

ŞEHİT HABERİNE RAĞMEN KONSER İPTAL EDİLMEDİ!

Şehidin cenazesinin toprağa verildiği günün akşamında ise başka bir grup tarafından Konya'da bir otelde konser düzenlendi. Şehit haberine rağmen konser iptal edilmedi ve bu karar, Konya kamuoyu tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Düzenlenen organizasyon kapsamında sadece şehidin toprağa verildiği gün değil, sonraki 2 gün de konserler sürdü.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum