Konya çiftçisine müjde! Fırsatlarla dolu tarım fuarı yarın başlıyor

Konya çiftçisine müjde! Fırsatlarla dolu tarım fuarı yarın başlıyor

Türkiye'de tarımsal üretiminin en yoğun olduğu illerden birisi Konya. Çiftçiye önemli bir müjde verildi. Fırsatlarla dolu tarım

Türkiye'de tarımsal üretimin yüzde 10'u Konya'da gerçekleştiriliyor. Kentte binlerce çiftçi var. Her yıl yeni traktörler satın alan Konya çiftçisi ekonomiyi de canlandırıyor. Konya Tarım Fuarı katılımcı sayısıyla rekor üstüne rekor kırıyor. Bunun dışında başka şehirlerde de tarım fuarları düzenleniyor. Söz konusu fuarlara Konya çiftçisi de akın ediyor.

es-2.jpg

FUAR 5 GÜN SÜRECEK

Yarın başlayacak olan Eskişehir Tarım Fuarı 5 gün sürecek. Beşinci kez düzenlenecek olan tarım fuarına onlarca meşhur marka katılacak. Fuara özel indirimler uygulanacak. Konya çiftçisinin fırsatlarla dolu fuara gitmesi bekleniyor. Bu yıl 4-8 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar için ücretsiz online bilet dağıtımı başladı.

es-1.webp

KONYA FİRMALARI FUARA KATILIYOR

Tarım aletleri üretiminde lider olan bazı Konya firmaları da fuara katılım sağlıyor. Listede yer alan Konya firmaları sırasıyla Şakalak Tarım, Ayaz Kaynak Otomasyon Tarım Makinaları, Zengin Tarım, Gültar Tarım Makinaları, Effort Makina, Elektro Jen Makina, Köseoğlu Tarım Makinaları ve Rahmet Zirai Aletler.

whatsapp-image-2024-09-03-at-13-50-59.jpeg

Konya-Eskişehir kaç kilometre?

Konya'dan Eskişehir'e otomobille seyahat 3,5 saat sürüyor. Mesafe ise 329 kilometre. Otomobille gitmek istemeyenler için farklı alternatifler var. Konya Eskişehir YHT ile 1 saat 50 dakikada kente ulaşmak mümkün.

es-3.webp

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum