Şehirde tık yok

Şehirde tık yok

Kocaelisporla hayati bir maça çıkacak olan Konyasporda hazırlıklar sürerken, şehirdeki sessizlik ve vurdumduymazlık ise hem yöneticileri hem teknik adamları hem de futbolcuları düşündürüyor

Konyaspor’un yarın hayati bir maç oynayacağı bilinmesine rağmen, şehirdeki vurdumduymazlık ve ilgisizlik devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin ligde kalması için çok önem arzeden Kocaelispor maçı öncesinde şehirdeki sessizlik hem yöneticileri, hem teknik adamları hem de futbolcuları kara kara düşündürüyor. Gazetelerde ve televizyonlarda ise Kocaelispor maçının sıradan bir maç gibi yorumlanması ise Konyaspor’un ne kadar sahipsiz olduğunu gösteriyor. Yarın oynanacak olan Kocaelispor karşılaşması Konyaspor ve Konya için çok önemli bir karşılaşma olmasına rağmen, şehirdeki sessizlik ve vurdumduymazlık yeşil-beyazlı camiayı olumsuz bir şekilde etkilerken, sadece yönetici, teknik adam ve futbolcuların kişisel çabaları da yetersiz kalıyor.

ÇİMEN: TARAFTARIN DA MAÇI
Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, “Her zaman söylüyoruz taraftarımız bizim 12’inci adamımız. Onların Kocaelispor maçında kendilerine yakışır bir şekilde verecekleri destekle takımımızın sonuca gitmesinde pay sahibi olacaklarına inanıyorum” dedi.
Kocaelispor maçında saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmak istediklerini ifade eden Çimen, “İki takım açısından da son derece önemli bir maç olacak. Son iki haftada oyun olarak ve mücadele anlamında takımımızın yükselen bir performansı var. Bunu Kocaelispor karşısında galip gelerek sonuca da yansıtmak istiyoruz. Futbolcularımızın hafta boyunca yapılan antrenmanlardaki performansları bizi bu zor maç öncesi memnun ediyor. Maçlar yalnızca saha içerisinde futbolcuların mücadelesiyle kazanılmıyor. Şehrin tüm dinamiklerinin el-ele vermesi ve gerçek anlamda birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesi de takımların maç kazanımlarında artık bir moral motivasyon kaynağı oluyor. Ayrıca taraftarlarımızın bizim için ne kadar önemli olduğu herkes tarafından biliniyor. Onlar bizim gerçek anlamda on ikinci adamımız. Tribün destekleriyle takımımız adına itici bir güç konumundalar. Bütün bunları bir araya getirerek eksik olan parçaları tamamlayıp Pazar günü oynayacağımız Kocaelispor maçını galibiyetle kapatmak istiyoruz. Bundan en ufak bir şüphemiz yok. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Onlar üzerlerine düşen görevi yerine getirerek Kocaelispor maçında alacakları galibiyetle taraftarlarımıza mutlu bir hafta sonu yaşatacaklar” diye konuştu.
VEYSEL: KAYIPSIZ GEÇECEĞİZ
Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcularından Veysel Cihan, puan kayıplarının telafisinin olmadığı çok kritik bir döneme girdiklerini hatırlatarak, “Bizim için lig heyecanı Pazar günü oynayacağımız Kocaelispor maçı ile yeniden başlayacak. Çalışmalarımız galibiyet üzerine. Rakibimizi mağlup ederek son 4 haftaya girilirken hem avantaj hem de moral kazanmak istiyoruz” dedi.
Kocaelispor maçının öneminin herkes tarafından bilindiğini söyleyen  Veysel Cihan, “Tabiri caizse sözün bittiği yerdeyiz. Çok kritik haftalara girdik. Kendi maçlarımız kadar rakiplerin aldıkları sonuçlarda bizi yakından ilgilendiriyor. Bunu kabul ediyoruz. Ama kendi işimizi kendimiz bitirmek istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız 3 maçı da kazandığımız zaman hedefimize ulaşmış oluyoruz. Bizim önceliğimiz tabiî ki Pazar günü oynayacağımız Kocaelispor karşılaşması. Galibiyetten başka sonuç düşünmüyoruz. Kazandığımız takdirde diğer maçların sonuçlarına göre az da olsa rahatlamış olacağız ve avantaj elde edeceğiz. Bu nedenle sorumluluğumuzu biliyoruz. Sahada elimizden gelenin en iyisini yaparak istediğini alarak ayrılan takımın oyuncuları olacağız. Tek isteğimiz taraftarımızın oyun içerisinde skor ne olursa olsun sabırlı bir şekilde son düdüğe kadar bizleri desteklemeleri. Onların destekleriyle Kocaelispor maçını kayıpsız geçeceğimize inancımız tam” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.