Şehir destek vermeli

Şehir destek vermeli

Güven Öten: Konya şehri takımımıza inanmalı ve elinden geldiği kadarıyla maddi destek sağlamalı. Birlik beraberlik içerisinde hareket eder ve sıkıntılarımızı birlikte çözerek başarıya ulaşabiliriz.

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Güven Öten, “Sezona galibiyetle başlamamız tüm camiamızı mutlu etti. Önemli olan bunun devamını getirebilmek. Takımımıza inanıyoruz. 34 haftalık mücadele sonunda Turkcell Süper Lig’e dönüş yapacağız” diyerek, tüm Konya şehrinin takıma destek vermesini istedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan sezonun ilk maçının son derece önemli olduğunu belirten Güven Öten, “Oldukça sıcak havada ve bizim antrenman tesislerimizi andıran bir ortamda oynanan maçta önemli olan kazanmaktı. Bizde bunu başardık. Lige galibiyetle başlamak başta bizler olmak üzere tüm camiamızı mutlu etti. İlk haftayı kayıpsız geçerek moral bulduk. Asıl önemli olan bu galibiyetlerin devamını getirmek. Takımımızın bunu başaracak kapasitede güce sahip olduğunu biliyoruz. Biz Yönetim Kurulu, Teknik heyet ve oyuncu kadrosu olarak Turkcell Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz. Ama bu sadece bizim inanmamızla olacak bir şey değil. Şehirde Konyaspor’un gerçek yerinin Turkcell Süper Lig olduğuna inanmalı ve bu konuda bize destek vermeli” dedi.
BANK ASYA’NIN EN HAZIR TAKIMIYIZ
Sezonun ilk maçında takımın ortaya koyduğu oyunu da değerlendiren  Basın Sözcüsü Güven Öten, “Eksiklerimizin olduğunu biliyoruz. Bunların giderilmesi anlamında gerekenler mutlaka yapılacaktır. Biz camia olarak Bank Asya 1.Lig’e yabancıyız. Bunun sıkıntısını ilk maçta da yaşadık. Bu ligde mücadele ve alacağınız sonuç önemli. Oynadığınız oyuna değil sezon sonunda başarılı olarak ilk 2 takım arasına girip TSL’e çıkmanıza bakılıyor. Geçen yıllara oranla yaş ortalaması 24 civarında olan bir takıma sahibiz. Uyum noktasında her takımda olduğu gibi sıkıntılarımız olabilir. Ama bana göre Konyaspor, Bank Asya 1.Lig’in en hazır, en uyumlu, alternatifi bol en zengin kadrosuna sahip takımıdır. Haftalar ilerledikçe taşların yerine oturacağına inanıyoruz. Bu süreyi de kendimize 3-4 hafta olarak belirledik. İlk 5 haftayı en az kayıpla kapatarak ligdeki gidişatımızı çizeceğiz. Tek düşüncemiz Konyaspor’un bir an önce Bank Asya 1.Lig’den hak ettiği TSL’e yükselmesi” şeklinde görüş belirtti.
ŞEHİR TAKIMINA İNANMALIDIR
Öten, “Konyaspor imkanları, tesisleri ve seyirci potansiyeli ile Bank Asya 1.Lig’de mücadele eden birçok takıma karşı maçlara 1-0 önde başlamalı. Bu avantajımızı iyi kullanmalıyız” derken, açıklamasına şöyle devam etti: “Yönetim Kurulu olarak bizler üzerimize düşen vecibeleri tamamen kendi imkanlarımızla zamanında yerine getiriyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının galibiyet primlerini soyunma odasında oyuncularımızın teri kurumadan ödedik. Bu yalnız bizim yaptıklarımızla olacak bir iş değil. Konya şehri de takımımıza inanmalı ve elinden geldiği kadarıyla maddi destek sağlamalı. Birlik beraberlik içerisinde hareket eder ve sıkıntılarımızı birlikte çözerek başarıya ulaşabiliriz. Ama Konyaspor Yönetimi olarak bizler başarılı sonuçlarla birlikte Konya’nın tüm kesimiyle birlikte yanımızda olacağına inanıyoruz…”
ERCİYES MAÇINI DA KAZANACAĞIZ
31 Ağustos Pazartesi günü ilk seyircisi önünde oynanacak Kayseri Erciyesspor maçı ile ilgili olarak da değerlendirmede bulunan Güven Öten, “Sakatlıkları bulunan Koray ve Uğur Akdemir dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Takımımız çalışmalarına Salı akşamı yaptığı antrenmanla başladı. Rakibimiz ilk hafta sahasında aldığı farklı yenilgiyi bizimle oynayacağı maçta telafi etmek isteyecektir. Bank Asya 1.Lig farklı bir lig. Her maçın ayrı bir önemi var. Konyaspor olarak sezona galibiyetle başlamanın verdiği moralle ve ev sahibi olmanın avantajını en iyi şekilde kullanarak kendi sahamızda oynayacağımız ilk maç olan Kayseri Erciyesspor mücadelesinden galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunu da başaracağız. Tek isteğimiz taraftarlarımızın bu maçta tribünleri tamamen doldurarak takımımızın yanında olması. Bank Asya 1.Lig’de taraftar desteğinin ne kadar önemli olduğu yadsınamaz bir gerçek. Pazartesi günü 90 dakika sonunda sahadan galibiyetle ayrılan taraf Konyaspor olacaktır” dedi.
Öte yandan, Konyaspor-Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını sporseverlerin Kale Arkası Tribün: 1TL, Maraton Tribün: 10 TL, Eski Yeşil Tribün: 5 TL, Yeni Yeşil Tribün: 5 TL, Kapalı Tribün: 20 TL ve Misafir Takım Tribün: 5 TL ödeyerek izleyebilecekleri bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.