Şehir ayaklanmalı

Şehir ayaklanmalı

Başkan Bahattin Karapınar, Konyanın Konyaspora destek vermesi anlamında ayaklanmasını ve harekete geçmesini beklediklerini belirterek, Bu borçların temizlenmesi gerekir dedi

Yeşil-beyazlı temsilcimizin Başkanı Bahattin Karapınar, Konyaspor konusunda şehirde hala bazı endişelerin olduğunu belirterek, “Konya’mız gerçek anlamda büyük bir potansiyel. Ama bize miras olarak çok büyük miktarlarda borç kaldı. Altından kalkamayacağımız hiçbir borç yok. Bu borçların temizlenmesi gerekir ki, Konyaspor faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde devam ettirebilsin. Bunun içinde ‘Konyalıyım’ diyen herkese ve desteklerine ihtiyacımız var. Kısacası Konya şehrinin artık harekete geçmesini bekliyoruz” dedi.
Basın Sözcüsü Güven Öten’in yönetime ve basın mensuplarına verdiği iftar yemeği sonrası gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtlayan Karapınar, Turkcell Süper Lig için başladıkları uzun yolda tüm Konya şehrinin kendilerine destek vermesini beklediklerini söyledi. Açıklamasına, “Sezonun ilk maçını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynadık ve 1-0 kazandık. Lige galibiyetle başlamak çok önemliydi” sözleriyle başlayan Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar “Aşırı sıcak havaya ve çok iyi futbol oynamamamıza rağmen kazanmasını bildik. Lig henüz yeni başladı. Farklı takımlardan bir araya gelen kadromuzda yer alan oyunculardan kurulu bir ekibiz. Teknik kadromuz ilk defa bir araya gelen bu kadronun uyum sorununu bir an önce üzerinden atması için gayret gösteriyor. Bunun en yakın şahidi bizleriz” diye konuştu. Bank Asya 1.Lig’in 2.haftasında iç sahada oynanacak Kayseri Erciyesspor maçı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Başkan Bahattin Karapınar, “Pazartesi günü oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçında tüm taraftarlarımızın stadyumu doldurmalarını bekliyoruz. Ben teknik heyet ve oyuncularla bir araydım ve sürekli konuşuyorum. Biz 34 haftalık olağanüstü bir durum ilan ettik. Her maçımız çok önemli. Bank Asya 1.Lig’den Turkcell Süper Lig’e yükselmek çok zor. Ama bu zoru başarabilecek güce ve inanca sahip olduğumuzun farkındayız. Herkesin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.
KONYASPOR’A DESTEK VERİLMELİ
Karapınar, Konyaspor’un bu sezon olağanüstü bir dönemden geçtiğini ifade ederek, “Her kesimin, her kurum, kuruluşun, sanayicinin, iş adamının, taraftarımızın, yöneticilerimizin, basınımızın Konyaspor’a destek vermesi gerekiyor. Konyaspor olarak geçmiş dönemlerde yapılan birçok yanlışlıklar nedeniyle bugün zor bir dönemeçten geçiyoruz. Bunun üstesinden gelmemiz gerekiyor. Çok büyük borçlarımız var. Bu borçların altından kalkmamız içinde şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirmemiz gerekiyor. Şu ana kadar bu hareketi ve birlikteliği işin doğrusu görmüş değiliz. Ama yönetim kurulumuz var gücüyle çalışıyor. İçeride oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçını kazandıktan sonra şehrin Konyaspor konusuna daha duyarlı olacağına inanıyorum. Konya çok büyük bir şehir ve büyük bir potansiyel. Konyaspor’umuz Konya şehri için çok önemli. Bunu tüm camiamız ve taraftarlarımız biliyor. Bunu düşüncemizi artık eyleme geçirmemiz lazım. Bu noktada tüm Konyalılara büyük görevler düşüyor.”
YÖNETİM OLARAK ÇABA SARFEDİYORUZ
Sıkıntıların aşılması noktasında Yönetim Kurulu olarak büyük gayret sarf ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Bahattin Karapınar, açıklamasına şöyle devam etti: “Konyaspor, geçmiş seneden olan borçlarını Türkiye Futbol Federasyonu’na ödeyerek yeni sezon lisanslarını çıkarmıştır. Elbetteki zor bir dönemden geçtiğimizi ifade ediyoruz. Şu ana kadarki tüm giderlerimizi yönetim kurulumuzda yer alan arkadaşlarımızdan topladığımız paralarla yaptık. Huzurlarınızda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Büyük miktarda da ödemeler yaptık. Konyaspor’da oynayan tüm oyuncularımızın peşinatları ödenmiş durumdadır. Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından sonra soyunma odasında takımımızın galibiyet primleri dağıtılmıştır. Bundan sonra kazandığımız tüm maçlarda oyuncularımızın primlerini terleri kurumadan soyunma odasında vereceğiz. Evet zor bir dönem geçiriyoruz. Ama ben kulüp başkanı olarak hiçbir zaman ümitsizliğe düşmedim. Yönetimimizle birlikte de düşmeyeceğiz. Biz Konyaspor’u bu yıl şampiyon yapacağız ve Turkcell Süper Lig’e çıkartacağız. Ondan sonra büyük gelirler elde edeceğiz. Ve bu borçlarında altından kalkacağız. Bunun için sadece Yönetim Kurulumuzun değil tüm kesimleriyle birlikte Konya’nın gayret göstermesi gerekiyor. Sayın Valimizin Konyaspor konusunda bize son derece büyük destek verdiğini özellikle belirtmek istiyorum. Kurumlara, kuruluşlara ve iş adamlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyor ve Konyaspor’umuza destek olmaları konusunda taleplerde bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız bize çok büyük destek veriyor. Ama sadece bunlar yeterli değil. Bütün şehrin harekete geçmesi gerekiyor...” 
Altından kalkamayacakları hiçbir borcun olmadığını da sözlerine ekleyen Bahattin Karapınar, “Konyamız gerçek anlamda büyük bir potansiyel. Ama bize miras olarak çok büyük miktarlarda borç kaldı. Bu borçların temizlenmesi gerekir ki Konyaspor faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde devam ettirebilsin. Bunun içinde Konyalıyım diyen herkese ve desteklerine ihtiyacımız var” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.