Seha Şelale Parkta satışlar hızla devam ediyor

Seha Şelale Parkta satışlar hızla devam ediyor

Yenilikçi yaşam projelerinin mimarı Seha Yapı, yeni konut projesi Seha Şelale Parkın satışına başladı.

Yenilikçi yaşam projelerinin mimarı Seha Yapı, yeni konut projesi Seha Şelale Park’ın satışına başladı. Temelleri önümüzdeki ay atılacak proje, Konya’nın yeni çekim merkezi Selçuklu bölgesinde yer alıyor.

 

2011 yılı içinde Konya’da birçok yeni projeye imza atan Seha Yapı, yılın son çeyreğinde de yine Konya’nın çehresine katkı sağlayacak yeni bir projeye başladı. Satışları hızla devam eden Seha Şelale Park Konutları’nın temel atma çalışmalarına önümüzdeki ay başlanması planlanıyor. 4+1 daire tipinde tasarlanan ve 144 konuttan oluşan Şelale Park projesinde daireler, ortalama 200 bin TL’den satışa sunuluyor. Fark yaratan ayrıntılarıyla Selçuklu bölgesinin en şık projesi olmaya aday olan Şelale Park Konutları, geniş aileler için brüt 182 m²’den oluşan daielerden oluşuyor. Toplam üç bloktan oluşan, site konforu ve güvenliği ve sosyal yaşam alanlarını bir arada sunuyor.

 

Proje ve satışlarla ilgili bilgi veren Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, “Temellerini önümüzdeki ay atacağımız projenin satışlarına başladık ve dairelere yoğun bir ilgi var. Bu başarı bir tesadüf eseri değil, Seha Yapı’ya duyulan güvenin neticesidir” dedi.   

 

Projeye ismini veren şelalenin gerçeğine yakın bir versiyonunu, yeşil alan üzerine konumlandıran projede, sosyal aktivite alanları da ihmal edilmemiş. Fitness salonu, buhar odası, sauna, masa tenisi, çocuk oyun alanı gibi imkânlar sunan projede ayrıca, geniş metrekarelerde konumlandırılan, gün ışığından maksimum oranda yararlanmayı hedefleyen daireler olacak. İçerisinde yer alan şelale bahçesiyle benzersiz bir dinlenme ve cafe alanı sunan site; huzur, konfor ve güvenliği bir arada arayanlar için ideal bir seçenek oluyor.

 

Kalabalık aileler için tasarlanan projenin ismi, geçtiğimiz aylarda web sitesi üzerinden yapılan duyuruyla belirlenmişti. Seha Şelale Park önceki projelerde olduğu gibi yine bölgenin en farklı ve şık projelerinden biri olmak üzere yeni sahiplerini bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.