Seha Mimozada konut teslimi başladı

Seha Mimozada konut teslimi başladı

Seha Yapı, farklı tasarımı, ulaşım ana arterlerine yakınlığı ve uygun ödeme koşulları ile geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Seha Mimoza Konutlarını tamamlayarak daire teslimlerine başladı

Seha Yapı, farklı tasarımı, ulaşım ana arterlerine yakınlığı ve uygun ödeme koşulları ile geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Seha Mimoza Konutları’nı tamamlayarak daire teslimlerine başladı. Artan nüfusunun yanı sıra eğitim, sağlık ve iş merkezlerine yakınlığı ile yeni çekim merkezi olan Selçuklu’da yükselen Seha Mimoza Konutları, bölgenin çehresini değiştiren farklı bir proje olarak dikkat çekiyor. Konut sahiplerine anahtar teslimine başlanan proje, Seha Yapı güvencesiyle bir yıl gibi kısa bir sürede hayata geçirildi.

Otogar ve tramvay yoluna 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Seha Mimoza’nın inşaatına Mayıs 2010’da başlandı. 12 bin 476 metrekare arazi üzerinde 30 bin 912 metrekare inşaat alanında kurulan projede, 11 katlı 2 blok ve 12 katlı 2 bloktan oluşmak üzere toplam 4 blokta 184 konut yer alıyor. 3+1 olarak tasarlanan Seha Mimoza projesindeki daireler ortalama 140 metrekare brüt alandan oluşuyor.

İnşaatının bir yılda tamamlanan Seha Mimoza’da her daireye bir araçlık otopark ve güvenlik hizmeti standart olarak sunuluyor. Isı ve su yalıtımlı dış cepheleri olan bloklarda daire içlerinde birinci sınıf seramik kaplama ve laminat parke kullanılıyor.

Seha Mimoza projesini hedefledikleri tarihte teslim ettiklerine dikkat çeken Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, “Seha Yapı olarak stratejimiz, Seha Yapı konutlarından ev alan herkesin mutlaka kazanç sağlamasıdır. Bu yaklaşımımızla hızla değer kazanan Selçuklu’nun gelişiminde önemli bir yere sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. İlçede hayata geçirdiğimiz her proje, bulunduğu yere değer katıyor ve bizi ‘daha yaşanabilir bir dünya’ vizyonumuza bir adım daha yaklaştırıyor” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.