Sarayönüspor Faruk Temel'e teslim

Sarayönüspor Faruk Temel'e teslim

Sarayönü Belediyespor, teknik direktör arayışını Türkiye Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor antrenörü Faruk Temel ile sonlandırdı.

Ligde ilk yarının tamamlanmasına bir maç kala antrenör Niyazi Kart ile yollarını ayıran Sarayönü Belediyespor, Bunun üzerine yeni bir hoca arayışına giren Sarayönüspor yönetimi, teknik direktör Haldun Üstel de karar kıldı.  Sarayönü Belediye Başkanı Mehmet Güney, Üstel’i Sarayönü’ne davet ederek masaya oturdu ve anlaşma sağlandı. Ancak, Haldun Üstel’in ilk antrenmana çıkmasının ardından başkan Güney, Üstel’i telefonla arayarak kendisiyle çalışamayacaklarını söyledi.

"TAKIMI KENDİM GÖTÜRECEĞİM"

Sarayönü Belediye Başkanı Mehmet Güney ,  yaşanan teknik adam krizinin ardından sitem  etti. Haldun Üstel ile anlaşmadıklarını belirten Başkan Güney, Haldun Üstel ile sadece antrenamana çıkan takımı ziyaret ettiklerini söyledi.  Sarayönü Belediye Başkanlığının yanısıra kulüp başkanlığı görevini de  üstlenen Güney, kulüp yönetmenin zor olduğunu ifade ederek, “Ben bıktım bu işlerden Sarayönü Belediye Başkanı mıyım, kulüp başkanımıyım? Anlayamadım. Bu saatten sonra takıma hoca moca aramıyoruz. Takımı kendime başıma götüreceğim. Biz profesyonel bir kulüp değiliz. Biz amatör bir kulübüz” dedi. Güney'e takımın ligdeki konumunun iyi olduğu hatırlatırması üzerine, “Onu ben bilirim siz bilemezsiniz” diye cevap verdi.

FARUK TEMEL İMZA ATTI

Bölgesel Amatör Ligde 5. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Konya temsilcilerinden Sarayönü Belediyespor, teknik direktör arayışını Türkiye Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor antrenörü Faruk Temel ile sonlandırdı. Futbol camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Faruk Temel, yarın yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıkacak.
    
Perşembe günü Sarayönü Belediyespor Başkanı Mehmet Güney ile başkanlık makamında bir araya gelen Faruk Temel, anlaşmaya vararak kendisini Sarayönü Belediyespora bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
    
Yapılan anlaşmanın ardından açıklamada bulunan Başkan Güney, ''Hedefimiz, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak profesyonel lig olan 3. Lige yükselmek. Bu anlamda profesyonellik hedefimize yürürken profesyonel bir hocayla çalışmak istedik ve bir marka olan Faruk Temel ismi üzerinde karar kıldık. Şimdi hocamızla birlikte hedefimize emin adımlarla yürümek istiyoruz. Camiamıza, takımımıza ve tüm Sarayönü Belediyespor severlere hayırlı olsun'' dedi.
    
Antrenörlük kariyerinin yanı sıra futbol oynadığı dönemlerde de önemli işlere imza atan Faruk Temel, Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig gibi profosyenel liglerde ve başta Konyaspor olmak üzere birçok önemli kulüpte top koşturdu.
   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum