Sarayönü'nün “Temel”i sarsıldı

Sarayönü'nün “Temel”i sarsıldı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimizden Sarayönünü Belediyespor'da teknik direktör Faruk Temel gönderildi

Temel takımın başında 6 maça çıktı ve 3 galibiyet 3 beraberlik aldı. Şampiyonluk hedefi ile ligde mücadele eden yeşil-siyahlı ekipte alınan sonuçlar yönetimi ve taraftarı memnun etmeyince Faruk Temel'in sözleşmesi fesh edildi.  Toroslar Belediyespor karşısında puanı son saniye golüyle kurtaran Sarayönü Belediyespor Faruk Temel'in yerine tekrar Niyazi Kart'ı takımın başına getirdi. Önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında  görevine son verilen Faruk Temel'in yerine  takımı yakından tanıyan ve yıllardır Sarayönü Belediyespor'da çalışan teknik direktör Niyazi Kart'ı yeniden takımın başına getirdi. Niyazi Kart'ın görevine son vererek takımın başına Faruk Temel'i getiren Yeşil-siyahlı ekibin yönetimi bu kez Faruk Temel'i göndererek takımı tekrar Niyazi Kart'a emanet etti. Sarayönü Belediyespor'un hafta sonu oynayacağı Selçuklu Belediyespor maçında teknik adam Niyaz Kart'ın takımın başında olacağı belirtildi.
DERBİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor ile Selçuklu Belediyespor hafta sonunda karşı karşıya gelecek.  İki ekipte sezonun 3. derbisini pazar günü Selçuklu Belediye Stadında oynayacak. Pazar günü oynanacak karşılaşmada iki ekipte kazanarak moral bulmak istiyor. Sarayönü ve Selçuklu Belediyespor geride kalan haftada istediği puanları alamamıştı. Amatör Küme’de defalarca karşı karşıya geldiği Selçuklu Belediyespor ile Bölgesel Amatör Ligde dördüncü kez karşılaşacak olan Sarayönü Belediyespor, daha önce bu ligde Selçuklu Belediyespor'a hiç puan kaptırmadı. Geçtiğimiz sezonun ilk karşılaşmasında Selçuklu Belediyespor’u 2-0 yenen yeşil-siyahlı ekip, Konya’da oynanan ikinci karşılaşmada ise 5 golle farklı bir galibiyete imza atmıştı. Sezonun ilk yarısında da rakibine puan kaptırmayan Sarayönü Belediyespor rakibini Sarayönü’nde 3-0 gibi net bir skorla geçmeyi başarmıştı. 22 puanı bulunan ve grubun 9. sırasında yer alan Selçuklu Belediyespor'u yine mağlup etmek isteyen Sarayönü Belediyespor, derbinin arından fikstür avantajını da kullanarak çıkış yakalaması bekleniyor. Selçuklu Belediyespor ise Sarayönü Belediyespor'u yenerek moral bulmak ve rakibi karşısında ilk puanını almak istiyor. İlk yarıda Sarayönü'nde oynanan ve 3-0 Sarayönü Belediyespor'un galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşmanın olaylı geçmesinin Pazar günkü karşılaşmaya yansımasının ne şekilde olacağı merakla bekleniyor. İlk yarıda ki karşılaşmada sahada futbol oynanmaya devam ederken, iki kulübe birbirine girmiş, daha sonra tartışmaya sahada ki futbolcularda müdahil olmuştu. Selçuklu Belediyespor’un Sarayönülü antrenörü Recep Alkan’a tribünlerden gelen tepkiler nedeniyle geçmiş yıllarda iki kulüp arasında atılan dostluk köprüleri de yıkılmıştı.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.