Sarayönü’nde transfer telaşı

Sarayönü’nde transfer telaşı

İç transferde sadece 5 oyuncusu ile yeniden söz kesen Sarayönü Belediyespor transferde yoğun günler geçiriyor.

İç transferde sadece 5 oyuncusu ile yeniden söz kesen Sarayönü Belediyespor transferde yoğun günler geçiriyor. Hazırlıklar öncesinde 5 oyuncu ile söz kesen ve hazırlıklara başladıktan sonra 8 yeni oyuncu ile anlaşmaya varan yeşil-siyahlıklar, yeni sezona sil baştan oluşturacağı kadro ile girecek.

Yeni sezona yepyeni kadroyla girmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor, yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. İç transferde sadece 5 oyuncusuyla anlaşan yeşil-siyahlı kulüp kadrosunu yeniden oluşturuyor. Sarayönü Belediyespor, iç transferde Mustafa Yurdakul, Yunus Emre, Feyzullah, Tünay ve kaleci Murat'la anlaşma yaparken, dış transfere hız kesmeden devam ediyor. Dış transferde daha önce Nuri, Rafet, İsmail Temur, Orçun ve Yılmaz ile anlaşma sağlayan temsilcimiz, sezonun açılmasıyla birlikte transferleri de peş peşe sıraladı. Önceki sezon Sarayönü'nde oynayan Murat Kaya, Tayyar Karadağ, Torku Konyaspor'dan Muhammet Ali Kızılkaya, Anadolu Üsküdar'dan Rafet Kayapınar, Karaman Belediyespor'dan Mustafa Sayan, Tirespor'dan Nevzat Öner, Uşak Sportif Gençlikspor'dan Emre Eryiğit ve Ankaraspor'dan Ahmet Sarı ile anlaşma masasına oturarak sözleşme imzaladı.

TAYYAR VE MURAT DÖNDÜ

2011-2012 sezonunda Sarayönü Belediyespor forması giyen ve geçtiğimiz sezon transfer olarak yeşil-siyahlı renklerden kopan Tayyar Karadağ ve Murat Kaya, yeniden Sarayönü Belediyespor ile anlaştı. Geçtiğimiz sezonu Sarayönü Belediyespor'a karşı oynayarak geçiren her iki oyuncudan Murat Kaya, Çumra Belediyespor'a, Tayyar Karadağ, Karaman Belediyespor'a transfer olmuştu. Sarayönü Belediyespor ile 2011-2012 sezonunda iyi bir çıkış yakalayan ikili, hücum hattının değişmez isimleri arasındaydı. Yeşil-siyahlı formayı giydiği son sezon 15 gole imza atan Tayyar'ın yanı sıra, Murat Kaya, bireysel yetenekleriyle birçok maça damgasını vuran hatta maçı alan isim olmuştu.

Transferlerine son sürat devam eden Sarayönü Belediyespor, 3. Lig ekiplerinden Anadolu Üsküdar 1908 Spor'da top koşturan Rafet Kayapınar ile anlaştı. Bu transferle takımın sol tarafına kadro zenginliği gelirken, anlaşmanın ardından takıma katılan oyuncu, antrenmanlara başladı. Kayseri Erciyesspor ile futbol hayatına başlayan Rafet, Kayserispor ve Kayseri Şekerspor'da amatör oynadıktan sonra, Elazığ Belediyespor ile profesyonel oldu. 1990 doğumlu olan oyuncu geçtiğimiz sezonu 3. Lig ekiplerinden Anadolu Üsküdar 1908 Spor'da tamamladı.

TAKIMA 4 GENÇ İSİM

Bu yıl kadrosunun tamamına yakını yenilen Sarayönü Belediyespor, transferde gençlere ayrı bir parantez açtı. Yeşil siyahlı ekibe 4 yeni genç isim kazandıran başkan ve teknik heyet, Karaman Belediyespor'dan 1992 doğumlu Mustafa Sayan, Uşak Sportif Gençlik Spor'dan 1993 doğumlu Emre Eryiğit, Torku Konyaspor'dan 1994 doğumlu Muhammet Ali Kızılkaya ve Ankaraspor'dan 1995 doğumlu Ahmet Sarı ile anlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.